Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnal miert csinalja...

Mit gondolnal miert csinalja ezt a ferjed? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?

Figyelt kérdés

En 29 eves no vagyok, o 35 eves. Mas nemzetiseguek vagyunk, de mindketten europaiak, kb 10 eve ismerjuk egymast.

Gyakorlatilag a hazassag masnapjatol megszunt a szex kozottunk (6 eve vagyunk hazasok). OK ra nagyon nincs. Nem akarok dicsekedni, de kulsore biztos, hogy semmi gond velem, mindig 50 kg voltam, emellett formas, noies. 1 ujjamra 10 pasi is akadna. Lehet hihetetlen, de 1x sem csaltam meg. Azt bevallom, hogy gondoltam mar ra nem 1x, de ez inkabb csak a szex hianya miatt van. Ami a legfurcsabb az az, hogy mintha csak egyre jobban kotodnek hozza.

Tudom, nagyon sokan felzizzentek, hogy mit keresek meg mellette? Nekem senkim sincs, gyakorlatilag o a csaladom, de ha lenne, akkor se biztos, hogy eltudnam hagyni. Igen, gyenge vagyok, de foleg mert o is elbizonytalanit. Kedves velem, olelget, puszilgat, mindent megkapok tole a szexen kivul.

Sokszor felhoztam neki, de ilyenkor csak ideges lesz, hogy miert vadaskodom, egyszeruen csak faradt. De folyton ez a kifogasa. Gondoltam mar arra, hogy van valakije, de akkor miert nem akarja bevallani, ha mar rakerdeztem annyiszor? Ha ennyi ideje lenne valakije, akkor miert ne akarna mar vele elni? Illetve, akkor erzelmileg is megvaltozna a kapcsolata felem,nem? Vegso elkeseredesemben mar arra is gondoltam, hogy meleg, de ennyi erovel, akar beteg is lehet.

Probaltam mar megoldani, azt is felajanlottam menjunk el egyutt orvoshoz, ha tenyleg csak a faradtsagtol, de minden ilyesmitol elzarkozik. Egyebkent rengeteget sportol- mondjuk akkor en is ott vagyok, szinte mindent egyutt csinalunk-egeszsegesnek tunik, legalabbis nekem, laikusnak.

2016. máj. 30. 16:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
13%
Biztos,hogy 35 éves a férjed?
2016. jún. 1. 12:19
 102/113 A kérdező kommentje:

Irok egy zarokommentet, ennyi jar ennyi valasz utan. :)

Azert zaro, mert egyreszt ennyi komment utan levontam a tanulsagot, amit korabban nem gondoltam volna magamrol, szerintem ha nem is vagyok aszexualis, eleg kozel allok hozza. Es barmilyen furcsa ez nem tor le, sot...

A masik ok, pedig, hogy most mar a baba projekten ugykodunk.:) Ez sajnos nem nekem vagy nektek koszonheto, mint mondtam eddig tudatosan nem terveztunk, aztan azt is emlitettem, hogy most mar tudatosan tervezunk. Azt nem tudom, hogy lesz e utana szex vagy sem, ez a jovo.

Azt hiszem az elejen kicsit dramaira vettem/vagy csak ti kepzeltek bele, amibol sokaknak az jott le, hogy ez egy most epp kicsucsosodo problema. Nem, ez mar reg leult. Csak mivel megbeszeltuk, hogy elkezdunk dolgozni a baba projekten, igy ujra felmerult bennem.

Szerintem itt tullihegik sokan ezt a "semmibe veszi" dolgot. Van 1 dolog, amirol nem beszelgetunk, nem az van, hogy a kepembe hazudik, es az se, hogy en sirva konyorgok, hogy mondja el, o meg harit. Eddig egyszeruen az volt, hogy azert nincs szex, mert faradt, nem tartja szuksegesnek. A faradtsag tenyleg nem ok, de ha aszexualis, akkor valoban ennyi az ok es en misztifikaltam tul. Az viszont teny is valo, hogy igy konkretan az aszexualitasrol nem beszeltunk, ez talan hiba volt. De mivel ennyi ideig birom szex nelkul, valoszinuleg nekem se hianyzik annyira, mint gondoltam. Inkabb talan a tipikus hisztis no jatszadozott bennem egy ideig, nincs valami az kell. Meg akkor is, ha valojaban talan nekem is sok lenne a rendszeres szex. Ezen sokat gondolkodtam miota kiirtam a kerdest. Hogy valojaban mennyire is hianyzik nekem a szex.

Illetve akarmilyen furcsa is, ez a kerdes csak meg jobban ravilagitott szamomra arra, hogy mennyire kotodunk egymashoz. Illetve mennyire fontos szamomra, es en is a szamara. Errol tenyleg folosleges gyozkodni, mivel ilyen szinten nem lattok bele, hogy azt kimerjetek egyaltalan jelenteni, hogy nem igy van. A kerdesem nem erre iranyult. Inkabb magara a lelki folyamatra, hogy ezt mi valtja ki egyesekneknel, mitol lehet.

Egy szonak is szaz a vege, kerdestol fuggetlenul tegnap megtortent az elso probalkozas a babafele. Olyan volt, mintha nem maradt volna ki 6 ev. Nagyon furcsa, de a tobbit majd rendezi a jovo. A lenyeg, hogy ha rajtam mulik nem lesz valas, es ha rajta meg annyira se. Ezek utan mivel csak pozitiv gondolatokat szeretnek olvasni amig a baba megerkezik, igy nem nagyon fogom mar olvasni a forumot. Nem szeretnek senkit se gyozkodni, mivel nincs ertelme. A kerdesemnek nem az volt a celja, hogy vizvalaszto legyen az eletemben es mellette maradjak vagy elvaljak, mert azt a kerdes kiirasa elott is tudtam. Ettol pedig joval haszontalanabb kerdeseket is kiirnak nap, mint nap, ugyhogy errol folosleges papolni. Nekem igenis sokat segitett, mert korabban tenyleg meg se fordult a fejemben, hogy en pl. lehetek aszexualis is.

A fentiek miatt sajnos az elkovetkezendo kommentekre mar nem tudok valaszt adni.

2016. jún. 1. 13:11
 103/113 anonim ***** válasza:
33%

100-as válaszoló megragadta a lényeget.

A kérdezö bebeszéli magának, hogy ez így jó. De, akkor miért teszi fel a kérdés?! Ha teljes összhangban lenne a helyzetével, nem kérdezne ilyet.

Azonban, ha egy házasságban éppen a legföbb intimitásról nem, hogy nem esik szó, de a férj szándékosan nem hajlandó arról beszélni, az komoly dolog.

Itt nem egy bagatell dologról van szó. A kérdezö, azt hiszi, ez semmiség. Nem arról van szó, hogy hülye példával élve, hogy a férj nem mondja meg, hogy miért nem hajlandó a tubust nem a közepénél kinyomni. Ez nem bagatell dolog, ha a férj nem hajlandó arról sem beszélni, hogy miért nem közelít szexuálisan élete párjához. Úgy is fogalmazhatnék, hogy egyáltalán nem tartja vonzónak már a párját. Mert ha annak tartaná, akkor megtenné, amit minden férj.

Szajkózza ugyanazt és nem fogadja meg egyik választ sem.

A saját álomvilágában él és inkább szembemegy mindenkivel és kijelenti, hogy mindenki téved és mindenki szexmániás, egyedül ö az, aki nem téved. Egyedül ö látja a dolgokat helyesen. Emiatt a kiírt 29 éves életkort is nehéz elhinni. Hiányzik a nökhöz való magabiztos érettség, ami egy nöt növé tesz. Egy nö nem hagyná, hogy 6 évig ne legyen szó valamiröl, amit a férj nem akar. Az erös, modern nö tűzbe megy az igazságért. Elnézést, ha közhelyes, de ez van.

Ellenben, ö nem keresi az igazságot, csak vágyódik néha és inkább hallgat, nehogy a ház urát feldühítse. Inkább megalkuszik egy házzal, minthogy a legértékesebb vagyont, az öszinteséget megszerezze.

Igen, lehet mondani, hogy de csak ez az egy, amiröl a férj nem hajlandó beszélni. De ez nem egy bagatell dolog. Ez nem egy fogkrémes tubus.

Sosem lesz gyereketek, azt is elárulom. Ha eddig nem nyúlt hozzád, ezután miért tenné?

2016. jún. 1. 14:11
 104/113 anonim ***** válasza:
100%

14:11

Tegnap már megtörtént,hozzányult elkezdõdött a babaprojekt.:)

Minden ember más igényekkel rendelkezik.

2016. jún. 1. 14:59
 105/113 anonim ***** válasza:
32%

Igen, már látom.

6 évig kibírták, aztán egyik napról a másikra egymáshoz nyúlnak? Mint két robot. :) Mindegy, ha nekik így jó, akkor miért ne.

2016. jún. 1. 15:51
 106/113 anonim ***** válasza:
51%
Voltaképpen ez az egész megmutatja, miért lehet a nőkkel szinte bármit megtenni. A vérükben van a tagadás és önámítás.
2016. jún. 1. 15:53
 107/113 anonim ***** válasza:
49%

Igen. Az a durva, hogy nem esik le a lánynak, hogy ha a párja nem mond el neki valamit, hanem elkezd dühöngeni, az baromira nem normális.

Az is az öszinteség hiánya, ha valamit nem letagad az illetö, hanem el sem mond. De egyeseknek ez is belefér egy kapcsolatba. A 6 év szexmentesség ehhez képest smafu. Házat vehetsz, de őszinteséget azt nem. Sokan elfelejtik ezt.

2016. jún. 1. 16:12
 108/113 anonim ***** válasza:
10%
95: Nem csak elhálás elmaradása esetén, hanem ha "nem teljesítette házastársi kötelességét" - ez jelentette azt, hogy nem volt szex. Később ezt úgy eufemizálták, hogy elhidegültek egymástól - de eleinte ez is csak a szexmentességet jelentette. Sokáig ez volt az egyetlen hivatalosan méltányolt válási ok.
2016. jún. 1. 17:26
 109/113 anonim ***** válasza:
69%

"Viszont erdekes, hogy a tobbsegnek annyira fontos itt a szex, hogy emiatt boritana a hazassagat, azt amit eddig ketten elertek, es kidobna egy olyan embert, akire egyebkent minden korulmenyek kozott szamithat."

Az lenne a normális, hogy lehet számítani embertársainkra - mindegyikre! Ilyenből nem egy van a világon, nem is 11, és ezért ez nem is ok a párkapcsolatra. A párkapcsolatot a nemi vonzalom, a testi-lelki egyesülés emeli ki a többi emberi kapcsolat közül. A férjed pedig pont ezt kerülte - részben - 6 évig Veled, amiről még beszélni sem akart. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy húst eszek, amikor szójakolbászt eszek.:)

2016. jún. 1. 17:32
 110/113 anonim ***** válasza:
63%
Eleg erdekes, hogy 6 evig semmi sex majd hirtelen tegnap pont megtörtént. Kivancsi lennek megis hogy? Ha te meg o sem kezdeményez es ez igy mukodik 6 eve. Gondolom csak kitalalta a kérdező ezzel is "leràzva" a tobbi valaszt ahogy azzal is, hogy nem nezi tovabb a topikot. O, dehogynem.
2016. jún. 1. 20:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!