Mit gondolnal miert csinalja ezt a ferjed? Volt mar valaki hasonlo helyzetben?
En 29 eves no vagyok, o 35 eves. Mas nemzetiseguek vagyunk, de mindketten europaiak, kb 10 eve ismerjuk egymast.
Gyakorlatilag a hazassag masnapjatol megszunt a szex kozottunk (6 eve vagyunk hazasok). OK ra nagyon nincs. Nem akarok dicsekedni, de kulsore biztos, hogy semmi gond velem, mindig 50 kg voltam, emellett formas, noies. 1 ujjamra 10 pasi is akadna. Lehet hihetetlen, de 1x sem csaltam meg. Azt bevallom, hogy gondoltam mar ra nem 1x, de ez inkabb csak a szex hianya miatt van. Ami a legfurcsabb az az, hogy mintha csak egyre jobban kotodnek hozza.
Tudom, nagyon sokan felzizzentek, hogy mit keresek meg mellette? Nekem senkim sincs, gyakorlatilag o a csaladom, de ha lenne, akkor se biztos, hogy eltudnam hagyni. Igen, gyenge vagyok, de foleg mert o is elbizonytalanit. Kedves velem, olelget, puszilgat, mindent megkapok tole a szexen kivul.
Sokszor felhoztam neki, de ilyenkor csak ideges lesz, hogy miert vadaskodom, egyszeruen csak faradt. De folyton ez a kifogasa. Gondoltam mar arra, hogy van valakije, de akkor miert nem akarja bevallani, ha mar rakerdeztem annyiszor? Ha ennyi ideje lenne valakije, akkor miert ne akarna mar vele elni? Illetve, akkor erzelmileg is megvaltozna a kapcsolata felem,nem? Vegso elkeseredesemben mar arra is gondoltam, hogy meleg, de ennyi erovel, akar beteg is lehet.
Probaltam mar megoldani, azt is felajanlottam menjunk el egyutt orvoshoz, ha tenyleg csak a faradtsagtol, de minden ilyesmitol elzarkozik. Egyebkent rengeteget sportol- mondjuk akkor en is ott vagyok, szinte mindent egyutt csinalunk-egeszsegesnek tunik, legalabbis nekem, laikusnak.
Dania.
Azert naponta nem probalkozom, szoval nem naponta faradt, de az igaz, hogy 6 evig nem lehet valaki folyton faradt. Inkabb azt mondanam, ideges lesz, ha felmerul a szex.
Figyelj, nem vagyok férfi, de lehet van valami azok közül a vádak közül, amit itt említettetek. 1. Vagy tényleg meleg, de szeret téged (csak nem szerelmesen). 2. Van valami baja odalenn, talán nem elégedett magával, vagy bármi más azon a területen. 3. Aszexuális. lehet, hogy furán hangzik, de nekem úgy tűnik a leírásodból, hogy tényleg szeret téged, viszont nem akar szexelni. Lehet, hogy már csak a házasságotok előtt is kényszerítette magát rá.
Ami szerintem biztos, hogy nem csal meg téged. Legalábbis azok alapján amit meséltél, szeret. És ha meg is csalna, nem hiszem, hogy veled ettől függetlenül megszakítaná az ilyesfajta érintkezést.
Szerintem ne hagyd annyiban, kérdezz rá ezekre. Üljetek le és ne hagyd rá, el kell hogy mondja, mi a problémája, különben tényleg zátonyra futhat ez a házasság. Ha fontos neked, harcolj érte. Viszont ne csald meg, ha tisztességesen akarsz játszani. Tényleg ne, mert nem éri meg. Ha nagyon boldogtalan vagy, és nem juttok dűlőre, hagyd el, de ne csald a háta mögött.
Abszolut nem akar errol beszelni, tenyleg 6 ev alatt millioszor probaltam, ha amugy nem lenne ennyire figyelmes velem, meg nem mutatna mindenben, hogy mennyire szeret, mar nem lennek vele.
Gyereket szeretne a jovoben, errol beszelgettunk, es biztos benne, hogy ezzel nem lenne gond. Eddig jutottunk, szexrol ettol tobbet nem hajlando beszelni.
Ha a hazassag elotti napon meg szeretkeztunk, utana meg mar nem, akkor 1 nap alatt csak nem lett impotens. Egyebkent lehet ez nem annyira mervado, pontosan nem is emlekszem, hogy rogton masnap, vagy 1-2 napra ra, de majdnem rogton hazassag utan kezdodott. Azert nem emlekszem ra pontosan, mert akkor meg azt hittem tenyleg csak ideiglenes problema. Mivel elotte ilyen nem volt.
Már ne is haragudj, de az sem normális hogy valaki 6 évig halogatja egy ilyen óriási gondnak a megoldását.
Ha a párom 1 hónapig nem akarna szexelni, már vonszolnám el pszichiáterhez azonnali szakítás terhe mellett.
Én is arra tippelek, hogy meleg.
(Egyébként üdv Charlottenlundból ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!