Jómódú családok között még mindig divat a kiházasítás?
Én azt az egyet nem értem, hogy miért írják azt egyesek, hogy "a mi egyetemünkön ilyen nem volt". Honnan tudjátok? Mindenkivel beszéltetek? Aztán meg aki esetleg tényleg főleg pasivadászatra megy oda, az nyilván az orrotokra fogja kötni. Meg mások gondolataiba és párkapcsolataiba sem látunk bele. Lehet, hogy amit álompárnak látunk, az egy gazdasági érdekközösség...
Több nőt is ismerek, aki végigcsinálta az egyetemet (nem büfészakot), aztán 1 évet se dolgozott, mert úgy döntött, inkább lesz belőle htb. Most simán elképzelhető, hogy volt hátsó szándéka a tanulás mellett.
"Én azt az egyet nem értem, hogy miért írják azt egyesek, hogy "a mi egyetemünkön ilyen nem volt". Honnan tudjátok? Mindenkivel beszéltetek?"
Én pl. onnan, hogy sok egyetemi csoporttársamnak már eleve volt párja, amikor egyetemre ment, ezenkívül mindegyikükről tudom, hogy dolgozik (tartjuk a kapcsolatot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!