Felénk divat a májuskosár, fiúk adják a lányoknak udvarlás gyanánt. Nagyon rossz érzés, hogy én még sosem kaptam. Hogyan legyek túl rajta?
Alapvetően nem érdekelnek az ajándékok. Sokkal fontosabbak a tettek. De évek óta látom, hogy rengeteg lány, akár csak 2 hét járás után, vagy pár hónap után, 1-2 év után is, de kap májuskosarat.
Annyira gyönyörűek, egy fiatal nőt egyszerűen elkápráztat a szépsége..és a fiú kedvessége.. :)
Én viszont évek óta vágyom rá, de sosem kaptam még :(
Jelenlegi párommal lassan 3 éve vagyunk együtt, de annyira bánt, hogy sosem volt még ilyenben részem, pedig ő ismeri ezt a hagyományt, csak nem tudom, olyan furán áll a dologhoz.. szerinte ez a jegyes pároknál jellemző, ami egyáltalán nem igaz mert a kosár színétől függ a kapcsolat stádiuma, pl. zöld szín a friss kapcsolatot jelképezi, ami lehet pár hét/hónap is.
Nézem, látom, hogy rengetegen kaptak most is, és nem értem hogy más lány miért érdemli meg?
Pedig én is egy őszinte, gondoskodó, hűséges, jószívű lány vagyok :(
22N
én úgy tudom azok a lányok kapnak, akiket hamarosan elvesznek
am meg kit izgat ki kap? ő kapcsolatuk jobb ettől?
Rákerestem, egyáltalán hogy néz ez ki, felénk a májusfa a szokás.
Ha ránézek egy ilyenre, nőként az jut eszembe, ez is egy olyan dolog, amivel kaszálnak a virágboltosok májusban, amikor anyák napja és ballagások miatt amúgy is az egekben vannak a virágárak. Letoltam volna a párom, ha ilyenre költi a pénzt. Úgyis pár nap, és ki kell dobni.
Szia! Nem azért nem kapsz, mert nem érdemled meg, ne szomorkodj... A te párod ilyen, és kész.
Azon viszont gondolkodj el, hogy megfelelően tudtok-e dolgokat megbeszélni. Ha neked nem is olyan fontos ez a májuskosár igazából, akkor teljesen OK, hogy a párod nem ad, ha ő meg nagyon furcsának tartaná. De az baj, hogy ha megbeszélni se tudjátok az ilyesmit. Ha olyasmiben, ami mindkettőtöknek fontos, de nem életbevágó, eltér az elképzelésetek, az nem katasztrófa - feltéve, hogy jól tudjátok kezelni az ilyesmit. Jól tudjátok? Ezt gondold át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!