Felénk divat a májuskosár, fiúk adják a lányoknak udvarlás gyanánt. Nagyon rossz érzés, hogy én még sosem kaptam. Hogyan legyek túl rajta?
Alapvetően nem érdekelnek az ajándékok. Sokkal fontosabbak a tettek. De évek óta látom, hogy rengeteg lány, akár csak 2 hét járás után, vagy pár hónap után, 1-2 év után is, de kap májuskosarat.
Annyira gyönyörűek, egy fiatal nőt egyszerűen elkápráztat a szépsége..és a fiú kedvessége.. :)
Én viszont évek óta vágyom rá, de sosem kaptam még :(
Jelenlegi párommal lassan 3 éve vagyunk együtt, de annyira bánt, hogy sosem volt még ilyenben részem, pedig ő ismeri ezt a hagyományt, csak nem tudom, olyan furán áll a dologhoz.. szerinte ez a jegyes pároknál jellemző, ami egyáltalán nem igaz mert a kosár színétől függ a kapcsolat stádiuma, pl. zöld szín a friss kapcsolatot jelképezi, ami lehet pár hét/hónap is.
Nézem, látom, hogy rengetegen kaptak most is, és nem értem hogy más lány miért érdemli meg?
Pedig én is egy őszinte, gondoskodó, hűséges, jószívű lány vagyok :(
22N
Én ezeket a kérdéseket tök értetlenül olvastam itt az elmúlt napokban, soha még csak nem hallottam erről a szokásról :D A májusfáról igen, bár nálunk nem divat, de a kosár az teljesen kimaradt nekem.
Amúgy 27 vagyok, férjem van, az előzőek alapján kitaláltad gondolom, hogy én se kaptam még soha :) Nem ezen múlik, hogy komolyan gondolja-e veled. Egyébként szerintem is az a magyarázat, hogy ő úgy tudja, jegyesként szokás csak, gondolom ha eljegyez, majd kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!