Hogyan érjem el hogy udvaroljon a párom? Na de ki mit ért udvarlás alatt?
amugy 19éves lány vagyok.
valamelyik nap flehozódott a régi általános sulis szerelem és mondta h komoly 2hétig járt egy lánnyal 7.ben és 1hétig "udvarolt" neki, azóta gondolkodom h mi is számit udvarlásnak tulajdonképpen:)
Az udvarlás számomra azt a részt jelenti, mikor úgy tűnik, nincs rossz tulajdonsága a fiúnak, hihetetlenül romantikus, megértő, figyelmes, folyton bókol, mindenhova magával akar vinni stb.
Ez kapcsolatban változik, akkor már nem akar tökéletesnek tűnni a párod, "elkényelmesedik", annyira már nem figyel oda minden mondatodra, néha magányra vágyik stb. Ez nem feltétlenül rossz szerintem, bár szerintem nekünk, lányoknak nehéz hozzászokni, hogy néha "magától értetődőnek" vesznek minket.
jaa:) hát értelek:)
ilyenek csinál, romantikus meg bókol meg folyton cirógat meg szeretget:) de még irhattok ám:)
Ha már 6 hónapja együtt vagytok akkor minek udvaroljon?
esetleg ha szakítasz vele(?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!