Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Udvarlással kapcsolatban...

Udvarlással kapcsolatban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

az a gondom lenne hogy tetszik egy lány és eddig csak látásból ismerem és szeretném egyszer leszólítani csak éppen nem tudom hogy mit mondjak neki ,mert az elég hülyén nézne ki ha odamennék hozzá és nem tudnék mit mondani mert nem akarok rámenős ill. tolakodó lenni.

magamról:

állítólag jóképű vagyok legalábbis ezt mondják,

magas vagyok, járok konditerembe

nem dohányzom stb.. csak nincs önbizalmam:S

17/F

2012. okt. 22. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Kérd meg, hogy adja kölcsön a telefonját egy pár percre, mert a tied lemerült. Míg átrakod az övébe a sim kártyát, lassan bekapcsolod és elküldöd az sms-t addig tudtok dumálni általános dolgokról. "Bocs, hogy leszólítottalak, de látásból más ismerjük egymást. Merre laksz? Hova mész? Én is arra megyek, amíg elküldöm az sms-t, addig mehetünk, hogy ne tartsalak fel..."
2012. okt. 22. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
*látásból MÁR
2012. okt. 22. 22:45
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
Te a 47000-dik önbizalomhiányos vagy itt a GYK-n. Nem is értem... ez kihalt az emberekből? Egész kamaszkoromban csajoztam, meg még azután is rengeteget, egyedül, vagy mással együtt, de még soha nem kérdeztük meg senkitől, hogy "bácsi, mit kell mondani egy lánynak, mert úgy félünk ám tőle!" Volt, amikor sikerünk volt, volt, amikor nem. De azt hiszem, minden esetből tanultunk. Egyet nem csináltunk... nem voltunk epigonok, nem más gondolataival mentünk hódítani. Hanem mi, saját magunk.
2012. okt. 22. 22:47
 4/9 xotom ***** válasza:
100%

T. 3-as válaszadó!

Biztosan sokat segítettél válaszoddal. Lehet vki szebb nálad, és jobban nézhet ki, de ha félénk és nincs önbizalma vagy fél az esetleges visszautasítástól, akkor legkevésbé a hódításaidról szóló anekdotákra kíváncsi.

Én leginkább az őszinteség híve voltam. Köszönts, mentsd ki magad, hogy nem szeretnél tolakodó lenni, de annyira szépnek találod, hogy ha nincs ellenére szeretnél megismerkedni vele. Bátorság, a legrosszabb ami történhet, hogy kitér az ismerkedés elől vmilyen indokkal, de ha meg se próbálod, akkor se fogod megismerni.

2012. okt. 22. 23:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Hol szoktad látni milyen rendszereséggel?

PL. ha suliban látod, kérdezhetnél tőle valami sulis dolgot, ha a konditeremben látod, megkérdezheted hogy mi a véleménye a helyről, miért szeret ide jérni.

2012. okt. 23. 09:05
 6/9 anonim ***** válasza:

ha rib.anc féle, akkor:

csá bébi van két jegyem erre a koncertre, hányra menjek érted? aztán ha ez a felvezető szöveg után valami cikiset mondanál, akkor mond azt, hogy nem akarlak én feleségül venni, csak egy kis kézimunkára vágyok tőled

erre valószínűleg nemet fog mondani, de lehet hogy nem, de az önbizalmadat meg fogja dobni és a többivel már nem lesz gond

vagy csak simán odamész, és megkérdezed a nevét, aztán bemutatkozol, megkérdezed, hogy mi a helyzet aztán mondhatod azt is, hogy tetszik neked és meghívnád valamire

egyébként ezek csak akkor működnek, főleg a 2. ha meg van a szemkontaktus néha-néha elkapod a tekintetét, hogy rádnéz

2012. okt. 23. 09:15
 7/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

amúgy nyugodtan legyél rámenős és tolakodó

az a legjobb, hogy pár mondat után rögtön kiderül, hogy mi az ábra, ne rabolja már fölöslegesen az ember idejét

ha bejössz neki, az ott rögtön ki fog derülni, de ha nem az is

(a nem dohányzásról meg annyit, hogy beszívva még könnyebb lenne)

19f

2012. okt. 23. 09:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan szólítsd le, aztán mond meg neki, hogy mi az ábra. Tetszik Neked, és szeretnéd jobban megismerni. Hívd meg egy "kólára" valahova stb.

Ne keseredj el, ha mondjuk elsőre elutasít, van akit az ilyen váratlanul ér (pont azért, amit már említettek, nincs meg előtte egypárszor a szemkontaktus, vagy egy mosoly). De ezzel már elindítasz egy lavinát (jó esetben), a lány gondolatába már beférkőztél, ami nem fogja hagyni nyugodni, ha szimpatikusnak talált, és még facér. A többi jön majd magától, csak figyeld az eseményeket, és "mutasd meg Magad" néha, hogy Te is tudd irányítani a dolgokat.

Ha meg nem utasít el rögtön, akkor meg lehet, hogy nyert ügyed van.

2012. okt. 24. 12:35
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat:)
2012. okt. 24. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!