Akaratlanul tönkretettem egy kapcsolatot. Hogy hozzam helyre?
1 éve költöztem be a lakásba amit örököltem, de egyedül nem tudtam fizetni, így kiadtam az egyik szobát. Egy 26 éves férfi vette ki. Jól kijövünk, sokszor szervezünk közös programokat. Egyik nap írtam neki sms-t, hogy: "Kész az ebéd, hozz egy üdítőt légyszi. Siess, még meleg!" A barátnője úgy értelmezte, hogy van köztünk valami, így kirúgta. Bűntudatom van, bár a lány alaptalanul volt féltékeny, hiszen többször találkoztam vele is. Nem akarok még jobban beleavatkozni, de tartozom annyival a srácnak, hogy beszélek a barátnőjével, hogy félreértette a helyzetet.
22L
Szia:) Én értem a helyzetet. Nem olvastam végig minden egyes hozzászólást de megpróbálok valamilyen választ kerekiteni. Nálunk is hasonló a helyzet a páromnak is van női lakótársa, nekem pedig van két férfi...a két férfivel csak olyan viszonyban vagyok, hogy lakbért fizetünk szia szia kész. A párom a lánnyal jóban van együtt esznek sőt együtt járnak egyetemre naésasztán mi van? Még soha nem akadtam ki és ő sem. Szerintem ha a lakótársa vagy és ennyit írtál a kis csajnak nincs amiért pattogni, mint egy nikkelbolha. Én megpróbálnám elmagyarázni neki még egyszer, de ha nem menne, nem erőltetném...
19-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!