Akaratlanul megakad a szemem az edzőmön, pedig férjnél vagyok. Más is volt már így?
Néhány hete kezdtem edzésre járni és azt vettem észre, hogy ráfeledkezek az edzőre (szerencsére nem feltűnő, mert úgyis néznünk kell) és vonz fizikailag.
Azért nem értem, mert a férjemet szeretem, minden rendben van közöttünk és eszem ágában sincs bármit csinálni mással.
De a gondolataim edzésen elkalandoznak.
Amúgy az edző férfiként (mármint partnerként) nem kellene, még akkor sem, ha egyedülálló lennék.
Vagy csak az edzés miatt felpörgetett hormonjaim játszanak velem?
Eszem ágában sincs megcsalni. Csak meglepett, hogy ilyen gondolatok járnak a fejemben.
Bűnösnek nem érzem magam, mert a férjem is bevallottan megnéz más nőket (ki nem?), de ő se csalna meg. Külön nem mondta, de gondolom fejben ő is lejátszott már pár "meccset" egy-két hölggyel.
Ez még nem gond.
Ok? Az h ha testmozgással és testi közelséggel járó dolgot csinál az ember akkor sokkal könnyebben összejönnek.
Pl egy társastáncosnál/korcsolyázónál már az számít furának ha nem jön össze a partnerével.
Az érzés inkább olyan, hogy ha nem lenne senkim, akkor egy alkalommal megpróbálnám :)
De a jelenlegi helyzetben eszembe ágában sincs.
Tegnap egyébként szóba került és utaltam rá, hogy az edzésen vannak figyelemfelkeltő férfiak - férjem szerintem összerakta, hogy mire gondolok. Egyetlen reakció: "Jó, ott csak pasik vannak. Én meg be fogok iratkozni aerobikra és a csajokat fogom nézegetni!"
Háát, most őszinte kíváncsisággal várom, hogy aerobikra járjon. Sőt, el akarok menni megnézni, ahogy 20 nő között ugrál az "ég a zsír, ég a zsír!" vezényszavakra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!