Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akaratlanul tönkretettem egy...

Akaratlanul tönkretettem egy kapcsolatot. Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés

1 éve költöztem be a lakásba amit örököltem, de egyedül nem tudtam fizetni, így kiadtam az egyik szobát. Egy 26 éves férfi vette ki. Jól kijövünk, sokszor szervezünk közös programokat. Egyik nap írtam neki sms-t, hogy: "Kész az ebéd, hozz egy üdítőt légyszi. Siess, még meleg!" A barátnője úgy értelmezte, hogy van köztünk valami, így kirúgta. Bűntudatom van, bár a lány alaptalanul volt féltékeny, hiszen többször találkoztam vele is. Nem akarok még jobban beleavatkozni, de tartozom annyival a srácnak, hogy beszélek a barátnőjével, hogy félreértette a helyzetet.

22L

2010. ápr. 6. 18:48
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
56%
Akkor én mostantól egy férfire se nézek rá, nehogy az legyen, hogy úristen ránéztem és máris vetélytárs akadt :D Nevetnem kell :D:D Oda költözünk albérletválasztás során, ahol a legjobbak a lakhatási körülmények és a lakótárssal jól kijövünk. NAGYON NEHÉZ ilyen albérletet találni, szóval nem hinném, hogy egy hisztis barátnő igényei alapján kellene válogatni, aki egy fillért sem ad a lakásba ráadásul.
2010. ápr. 6. 19:24
 32/43 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy akik azt írták h milyen hisztis a másik csaj, megnézném azokat ugyanabban a helyzetben amiben az a lány van. Van a pasijuk, egy másik lánnyal él egy lakásban...az a lány főz neki, sőt ő is a lánynak, magyarul fogalmazva "élettársak" együtt élnek, egy lakásban, egy szoba választja el őket...és a fiú kap egy elég bizalmaskodó smst, h kész az ebéd, még meleg, hozz üdítőt, mintha az asszony írná az embernek. Jóhogy kiakad a csaj, én teljesen megértem. Én is kiakadtam volna, a helyzet maga, h a pasim más csajjal él abszurd. Na én ezt gondolom erről. Kedves Kérdező elhiszem h te ezzel nem akartál rosszat, de elég hülye a helyzet is. Nem kell hisztisnek nevezned a csajt, amikor te kavartad a sz*rt nekik már bocsánat.
2010. ápr. 6. 19:26
 33/43 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező! Szerintem egyébként is szakítani akart, ez csak ürügy. Én is nő vagyok, fiatal, egy évvel vagyok fiatalabb nálad és szerintem egy fiatal, normális nő ilyenért nem szakít a párjával! Nekem még csak megsértődni sem jutna eszembe ilyenen, nem hiszem el komolyan, hogy másnak ez probléma, holott tudja, hogy a lakótársa vagy.
2010. ápr. 6. 19:26
 34/43 anonim ***** válasza:
56%
Most komolyan azzal keverte a sz*rt, hogy kiadta a szobát valakinek, aki fizet érte és ezzel a valakivel jól megvan együtt? Egyik nap ő főz, a másik nap a lakótárs. Mi ebben olyan borzasztó??? Ez igenis hiszti, az én párom is lakott lánnyal én is laktam fiúval és semmi baj nem volt soha, meg sem fordult a fejemben semmi. Képtelen vagyok felfogni :S
2010. ápr. 6. 19:28
 35/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak a válaszát, akik értelmesen válaszoltak. :)

És nem magyaráztak bele minden apróságot a dologba.

(Próbáljon meg valaki 1 hónapon keresztül külön konyhán élni a párjával. Külön vegyék meg a hozzávalókat, és külön-külön főzzék meg. Számoljátok ki, mennyivel költöttetek többet. És itt nem 1-2 ezerről van szó, hanem akár 15-20 ezerről. És igen, 2 fiatal tudná másra költeni azt a havi 7-8 ezret fejenként, mint a kaja. De egy "okos" felnőttnek gondolom ezt nem kell magyarázni.)

2010. ápr. 6. 19:34
 36/43 anonim ***** válasza:
32%
A bíróságon sem ítélhetnek el senkit kihallgatás nélkül, bármilyen "bizonyítékok" is vannak ellene;)
2010. ápr. 6. 20:14
 37/43 anonim ***** válasza:
63%
Azért gondolkodjàl már kérdező... Beosztottátok melyik nap ki főz. A srác is tudta, hogy aznap te vagy a soros. Ha friss ebédet akar, hazamegy a te sms-ed nèlkül is. Úgy írtál neki, mint egy anyuci...már bocs... Ha a srác éppen a barátnőjével volt, vagy tökmindegy milyen más programja is lehett volna, TE, miért sietteted haza?? Ha az én pasim velem van, és ő kapott volna ilyen sms-t miközben randizunk, netán még fel is ugrott volna a találkánkról, hogy bocsi, de megfőzött a lakótársam, rendesen kiakadnék! Illetve, kiadnám az útját! A sráctól az lett volna a normális reakció, hogy TÉGED helyretesz, azzal, hogy tudja, hogy ma te főzöl, és majd megy megenni, ha vége a barátnős programnak, illetve amikor akar. Kit érdekel a lakótárs ebédje, ha a szerelmével van?? A másik: te minden nap, amikor főzöl, és nincs otthon a srác, írod neki, hogy siessen haza enni?? Fogd vissza az igazságérzeted. A barátnőnek teljesen igaza van.
2010. ápr. 6. 21:24
 38/43 anonim ***** válasza:
61%

Hát ha valaki ennyire féltékeny minden ok nélkül, akkor ott jobb, ha megszabadul töle a férfi - ebböl jó kapcsolat sohasem lehet. Aki ezt félreérti, az csak okot keres arra, hogy féltékenységi rohamot produkáljon.

NEM TE TETTED tönkre a kapcsolatot, hanem a lány a hülye hisztijével. (Ha az én barátom kapna ilyen tartalmú SMS-t, akkor nekem nem lenne vele semmi bajom, ha netán félreértheö lenne a szöveg, akkor meg megkérdezném, hogy értendö. A magyarázatát elfogadnám, mert az alapdolog, hogy ha együtt vagyok valakivel, akkor megbizom benne.)

2010. ápr. 6. 22:05
 39/43 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nem kéne olyan lány, aki kiakad ezen.

Írd neki vissza, hogy "Elvettem? Akkor vedd vissza, mert nekem így nem kell, itt sír a másik szobában!"

2010. ápr. 6. 23:52
 40/43 anonim ***** válasza:
29%

Engem azért még érdekelne ebben a sztoriban az, hogy mi volt előbb? A csaj vagy az, hogy a te lakótársad lett a fiú? ez elég lényeges kérdés!

A fickónak üzenném, amit csak 1 (!!!!) hozzászóló említett, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom! Ha a csaj elolvassa a másik sms-ét, valamint kiakad egy ilyen üzeneten, ott nincs bizalom! Ez bármikor máskor előjött volna, most a te sms-ed volt a katalizátor. Ennyi.

2010. ápr. 7. 11:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!