Akaratlanul tönkretettem egy kapcsolatot. Hogy hozzam helyre?
1 éve költöztem be a lakásba amit örököltem, de egyedül nem tudtam fizetni, így kiadtam az egyik szobát. Egy 26 éves férfi vette ki. Jól kijövünk, sokszor szervezünk közös programokat. Egyik nap írtam neki sms-t, hogy: "Kész az ebéd, hozz egy üdítőt légyszi. Siess, még meleg!" A barátnője úgy értelmezte, hogy van köztünk valami, így kirúgta. Bűntudatom van, bár a lány alaptalanul volt féltékeny, hiszen többször találkoztam vele is. Nem akarok még jobban beleavatkozni, de tartozom annyival a srácnak, hogy beszélek a barátnőjével, hogy félreértette a helyzetet.
22L
Köszönöm azoknak a válaszát, akik értelmesen válaszoltak. :)
És nem magyaráztak bele minden apróságot a dologba.
(Próbáljon meg valaki 1 hónapon keresztül külön konyhán élni a párjával. Külön vegyék meg a hozzávalókat, és külön-külön főzzék meg. Számoljátok ki, mennyivel költöttetek többet. És itt nem 1-2 ezerről van szó, hanem akár 15-20 ezerről. És igen, 2 fiatal tudná másra költeni azt a havi 7-8 ezret fejenként, mint a kaja. De egy "okos" felnőttnek gondolom ezt nem kell magyarázni.)
Hát ha valaki ennyire féltékeny minden ok nélkül, akkor ott jobb, ha megszabadul töle a férfi - ebböl jó kapcsolat sohasem lehet. Aki ezt félreérti, az csak okot keres arra, hogy féltékenységi rohamot produkáljon.
NEM TE TETTED tönkre a kapcsolatot, hanem a lány a hülye hisztijével. (Ha az én barátom kapna ilyen tartalmú SMS-t, akkor nekem nem lenne vele semmi bajom, ha netán félreértheö lenne a szöveg, akkor meg megkérdezném, hogy értendö. A magyarázatát elfogadnám, mert az alapdolog, hogy ha együtt vagyok valakivel, akkor megbizom benne.)
Nekem nem kéne olyan lány, aki kiakad ezen.
Írd neki vissza, hogy "Elvettem? Akkor vedd vissza, mert nekem így nem kell, itt sír a másik szobában!"
Engem azért még érdekelne ebben a sztoriban az, hogy mi volt előbb? A csaj vagy az, hogy a te lakótársad lett a fiú? ez elég lényeges kérdés!
A fickónak üzenném, amit csak 1 (!!!!) hozzászóló említett, hogy egy kapcsolat alapja a bizalom! Ha a csaj elolvassa a másik sms-ét, valamint kiakad egy ilyen üzeneten, ott nincs bizalom! Ez bármikor máskor előjött volna, most a te sms-ed volt a katalizátor. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!