Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akaratlanul tönkretettem egy...

Akaratlanul tönkretettem egy kapcsolatot. Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés

1 éve költöztem be a lakásba amit örököltem, de egyedül nem tudtam fizetni, így kiadtam az egyik szobát. Egy 26 éves férfi vette ki. Jól kijövünk, sokszor szervezünk közös programokat. Egyik nap írtam neki sms-t, hogy: "Kész az ebéd, hozz egy üdítőt légyszi. Siess, még meleg!" A barátnője úgy értelmezte, hogy van köztünk valami, így kirúgta. Bűntudatom van, bár a lány alaptalanul volt féltékeny, hiszen többször találkoztam vele is. Nem akarok még jobban beleavatkozni, de tartozom annyival a srácnak, hogy beszélek a barátnőjével, hogy félreértette a helyzetet.

22L

2010. ápr. 6. 18:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmit nem kell beszélned a csajjal, max ha a lakótársad megkér.
2010. ápr. 6. 19:07
 22/43 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy hol van, hiszen semmi közöm hozzá. Ha hozta volna a lányt is, nem esem kétségbe.

Én mondjuk úgy reagáltam volna, hogy a barátommal tartok, és ebédeljünk együtt.

2010. ápr. 6. 19:08
 23/43 A kérdező kommentje:
Nem értem hogy jött az, hogy az üdítőn meg a gázon spórolok?! :D
2010. ápr. 6. 19:11
 24/43 anonim ***** válasza:
49%
De az a csaj nem te vagy. Attól hogy fáj neki hogy ilyen meleg sms-eket küldesz neki még nem hisztis. Mégis honnan tudja hogy valóban nincs köztetek semmi? Hiszen együtt éltek... Ez már magában is elég fusztráló. Hiszen egy pasi lakjon a családjával, vagy a szerelmével és ne egy vadidegen nővel. Persze tudom, tudom így olcsóbb -.-" Szerintem te meg sem próbálod megérteni csak azt szajkózod hogy igazad van...
 25/43 anonim ***** válasza:
61%
Ezt az "elvetted a pasimat" dolgot úgy bírom. Ha azt hiszi, hogy el lehet VENNI vkit vkitől akkor vegye vissza!
 26/43 anonim ***** válasza:
50%
Úgy hogy minek neki azt írni hogy siessen mert még meleg? Majd beteszed a hűtőbe ő meg kiveszi, vagy még azon is spórolsz hogy ne melegítse meg mégegyszer? Üdítőt meg mindenki vesz magának és így el van intézve a félreérthető sms. Így értettem.
2010. ápr. 6. 19:13
 27/43 anonim ***** válasza:
63%
Hihetetlenek vagytok itt páran. Ti nem ettetek még friss ételt? Egyetek akkor meredt sz*rt. Hihetetlen :S Nehogymár ő legyen a hibás, mert a lakótársa hisztis nője berágott. Én is laktam fiúkkal, mert úgy jött ki a lépés, hogy ők voltak a lakótársaim, és akkor mi van? SEMMI! Tud együtt élni férfi és nő testi kapcsolat nélkül is. Aki ezt nem fogja fel, hanem spórolósozza a kérdezőt meg egyebek, hááát.
2010. ápr. 6. 19:16
 28/43 anonim ***** válasza:
29%
Ha potenciális vetélytárs-jelölt vagy, akkor a srácnak nem kellett volna odaköltöznie.
2010. ápr. 6. 19:18
 29/43 A kérdező kommentje:

Nemdohányzó lakótársat kerestem, ő jelentkezett, és ideköltözött. :D

Miért lenne frusztráló? Nincs pénze saját lakásra, de a szüleivel nem akar élni. Így albérletbe költözött.

Nem azért kértem, hogy hozzon üdítőt, hogy megspóroljak 120 ft-t. :D De vicces néhány ember felfogása.

2010. ápr. 6. 19:21
 30/43 A kérdező kommentje:

Egyébként nem "szajkózom", hogy igazam van. Ami történt, megtörtént. Amiket leírtam, ezek csak tények.

És azért tartom hisztisnek, mert meg sem hallgat sem engem, se az exét. Elolvassa az sms-t, ami nem neki szól, kombinál, eljátssza a sértődöttet, holott annyit kellene, hogy leülünk és megbeszéljük.

Ehelyett ő egyikünkre sem kíváncsi. Ezért tartom hisztisnek.

2010. ápr. 6. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!