Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akaratlanul tönkretettem egy...

Akaratlanul tönkretettem egy kapcsolatot. Hogy hozzam helyre?

Figyelt kérdés

1 éve költöztem be a lakásba amit örököltem, de egyedül nem tudtam fizetni, így kiadtam az egyik szobát. Egy 26 éves férfi vette ki. Jól kijövünk, sokszor szervezünk közös programokat. Egyik nap írtam neki sms-t, hogy: "Kész az ebéd, hozz egy üdítőt légyszi. Siess, még meleg!" A barátnője úgy értelmezte, hogy van köztünk valami, így kirúgta. Bűntudatom van, bár a lány alaptalanul volt féltékeny, hiszen többször találkoztam vele is. Nem akarok még jobban beleavatkozni, de tartozom annyival a srácnak, hogy beszélek a barátnőjével, hogy félreértette a helyzetet.

22L

2010. ápr. 6. 18:48
1 2 3 4 5
 11/43 elika ***** válasza:
71%
Nem értek egyet azzal, aki azt írja, hogy semmi"olyan" nincs ebben az SMS- ben. Egyszerűen képzeld magad a srác barátnőjének a helyébe: Te örülnél, ha ilyen SMS- t kapna a barátod? Ha az anyukája/ mamája írja, rendben, de ha bárki más...
2010. ápr. 6. 18:58
 12/43 anonim ***** válasza:
71%
Ez csak kifogás,gondolom tudja a lány,hol lakik a(volt) barátja.
2010. ápr. 6. 18:59
 13/43 A kérdező kommentje:
A srác ki van bukva, de nem hibáztat engem.
2010. ápr. 6. 18:59
 14/43 A kérdező kommentje:

Már 1 éve lakik a másik szobában, kezdettől fogva vagy én főzök, vagy ő. (Így olcsóbb). Csak a srác nem volt otthon, én meg szóltam neki, hogy kész az ebéd, és megkértem, hogy hozzon üdítőt. Semmi puszit vagy hiányzolt nem írtam.

Ha a barátom ilyen sms-t kapna, én val.szeg mennék vele ebédelni.

2010. ápr. 6. 19:01
 15/43 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem keress egy női lakótársat... Nem azért, egy vadidiegennel ne beszélj már úgy mintha az anyja lennél vagy a csaja. Nem kell rá főzni. Igaza volt a lánynak, ez nekem is nagyon fájna...
2010. ápr. 6. 19:02
 16/43 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem ez abszolút az ő kettőjük ügye, te ne is avatkozz bele. Miért ne adhattad volna ki a szobádat, s az albérlődnek miért ne főzhetnél ebédet, ha jó a kapcsolat? Ha ezt a barátnő félremagyarázza, akkor ott van a baj, és nem nálad. Ee hogy a te válladon sírja ki emiatti kiborulását a fiú, az őt is minősíti!
2010. ápr. 6. 19:03
 17/43 A kérdező kommentje:
Nem fogom ezért kilakoltatni a srácot. Nem ez volt az első, hogy főztem rá. A lány is tudja, hogy így olcsóbb, ha nem külön-külön főzünk.
2010. ápr. 6. 19:04
 18/43 elika ***** válasza:
91%
Mindenesetre ebből tanulhat mindenki: nagyon kell vigyázni, mit/ hogyan/ és kinek írunk: az" ártatlan" szavak leírva könnyen fegyverré válhatnak. Sajnálom, hogy így jártál! Utólag persze okos az ember, ha azt írtad volna:" és ha veled van van a barátnőd, neki is jut:-)", mennyivel másként hatott volna. Késő bánat...a Dunába azért ne ugorj emiatt: fel a fejjel, a jövőben óvatosabb leszel! Te nem akartál rosszat!
2010. ápr. 6. 19:05
 19/43 anonim ***** válasza:
46%
Persze főzzél neki! De nem kell ilyen sms-eket írni! Majd ő megmelegíti meg iszik hozzá amit akar, meg te is, azért ne egy idítőn spórolj. Vagy talán még a gázon is spórolsz hogy nem akarod, hogy kíhűljön?
2010. ápr. 6. 19:07
 20/43 anonim ***** válasza:
52%
A lány egy hisztis nőszemély! Ha ilyenért kirúgta hát szégyellheti magát! Egyáltalán miért ő olvasta el az smst? Írd meg neki smsben a valóságot, így nem kell találkoznod sem vele. Én hozzá is tenném, hogy idióta, de te inkább ne tedd hozzá :)
2010. ápr. 6. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!