Most velem van a baj?
Az egész ott kezdődött h tesóm összejött egy lánnyal..már akk közöltem vele h nyugottan hívhat reginek. (a reginát utálom) Azóta is REGINÁZIK. Jó ezt túlélem..el is viselem..de tesóm a 3. évfordulójukra eljegyezte a lányt. A lányról tudni kell h folyamatosan kötözködik velem..de csak akk ha kettesben vagyunk. Beleszól h mit írok ki msnre...múltkor is ki volt írva h " xy írjon ha van :) " erre ő szaladt anyához, meg tesómhoz h én ezzel a pasival járok..közben csak a német házit kértem el. Aztán beleszól h kivan festve a szemem, a körmöm (ami egyébként halvány volt) nem tetszik neki h csőgatyóba járok..sőt múltkor még a plázába is követett, és rámszólt h mért ettem fagyit..h költöm a pénzt..a családom pénzét..közben mindig ő kér anyámtól kölcsön.. ha együtt van a család, akk bűbájos..álszent..dicsér meg stb.. ezért is nem hisz nekem senki ha ezeket elmondom..tesómmal is tökre összevesztünk emiatt..és előre közöltem mindenkivel h nem megyek az esküvőre..persze h muszáj menni..
nem arról van szó h nem örülök h tesóm boldog..de miért engem kell csesztetni? próbálok viszonyulni a helyzethez és jópofiskodni..de akk meg az a baja..mit csinálhatnék ebben a helyzetben? :(
Hát már tényleg azon a szinten vagyok, hogy megtépem. Ők azért nem védenek meg, mert nem hiszik el nekem, hogy ezt csinálja. Főleg azért mert amikor ők is ott vannak akkor megjátsza magát...
Ki fogom próbálni ezt a telefonos felvevősdit..hátha akk hisznek majd nekem. :)
szerintem 17:08 ez nem jó megoldás mert akkor az anyukája fogja majd később kérdőre vonni hogy ez most mire volt jó...én is a hangfelvevésre szavazok, azzal tud bizonyítani...és nem is szidja le érte senki...elvileg! drukkolok:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!