Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám megcsalja apukám, mit...

Anyukám megcsalja apukám, mit tennétek a helyemben? TöbbLent

Figyelt kérdés

19éves vagyok van két 18,16 éves tesóm.

Mindhárman tudunk róla,mert együtt jöttünk rá,csak apa nem tudja.

Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott anya nem volt itthon mert mindig más csávóhoz megy. Most is azt hazudta hogy egy barátnőéhez visz teafüvet mert rosszul van, de mivel előte 17órakkor lefürdött és elolvastuk az üzeneteit tudtuk.hogy megint hazudik.

Látszatra minden rendben anya és apa közt most pár hónapja nem is veszekedtek már,még is ezt csinálja.

Én már lassan nem birom ezt , zsibbad a kezem, gyomrom görcsbe a dühtől amit érzek iránta.

Ti mit csinálnátok,volt már ilyenetek?

kérlek mellőzzön az olyan aki szerint nem rám tartozik stb.

Köszönöm

2016. márc. 15. 18:22
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
16%
#50: Sikerült valóban jól végigolvasnod a válaszokat. Már az első mondatot sem figyelted meg, a kérdező 19 éves, és nem 16. A többi válaszban vajon mit olvastál félre?
2016. márc. 16. 00:09
 52/58 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudsz beleavatkozni akkor sem, ha zavar. Különben meg abból, amit írsz, azt szűröm le, hogy volt ennek előzménye, talán olyan is, amiről te sem tudsz. Te éld a saját életed, tanulj a szüleid életéből, és csináld majd jobban, mint ők. Ezt tudod tenni.
2016. márc. 16. 10:17
 53/58 anonim ***** válasza:
65%

"18 évig békés,veszekedésmentes normális családban nőttem fel"

"Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,"

Akkor most melyik az igaz?

Egyébként ha felkavarod az állóvizet a szüleid között, lehet, hogy még rosszabb lesz. Ezt nekik kellene megoldaniuk. Ti meg várjátok ki azt a pár évet, amíg kirepülhettek. Lehet, hogy csak előttetek játsszák a békét, és arra várnak, hogy mindhárman felnőjetek, és majd akkor válnak. Láttam már ilyet.

2016. márc. 16. 10:25
 54/58 anonim ***** válasza:
68%

Áll a bál itt, mint szokott! De mi másért jönnénk? ;)

Én nem mondanám el önös érdekek miatt. Ha elmondom, anyám gyűlöl meg. Ha nem, akkor apám szívja meg, de legalább nem kell választanom 2 szülő között.

Feljebb írtak a nyitott kapcsolatról, ami akár igaz is lehet. Mindketten mehetnek másfelé is, amivel a pocsék szexuális életük rendeződött, és közelebb is hozta őket egymáshoz. Talán a szex is javult közöttük. Boldogabbak, mert ami hiányzott, most máshol megkapják. Sokan élnek ám így boldogan, még ha a prüdéria ezt elfogadhatatlannak is minősíti. Ezt kívülálló és monogám ember soha az életben nem fogja megérteni, nem is kell neki. Nem rá tartozik. A kérdező sem tudja, erről van -e szó. A diszkréció fontos, és ha kitudódik, az mindkettőjüknek kellemetlen. Ki kell maradni belőle.

2016. márc. 16. 10:43
 55/58 anonim ***** válasza:
31%

Én biztos lebuktatnám!

Az anyagi biztonság sok nőnek semmi! Hogy ő unatkozik!

Hogy oda ne rohanjak!

Nézd meg az Utódok című filmet.

2016. márc. 16. 11:55
 56/58 anonim ***** válasza:
29%
utolsó itt egyedül a kölyköket érdekli az anyagi biztonság mert még 30 évesen is otthon akarnak lakni meló nélkül és kényelmesebb lenne ha apú anyú közös fizujából lébecolnának
2016. márc. 16. 19:07
 57/58 anonim ***** válasza:
38%
És ezt melyik ujjadból szoptad ki, kedves utolsó? :D
2016. márc. 17. 14:55
 58/58 A kérdező kommentje:
Az anyagi biztosnságom sose volt gond, ha tudok diákmunkán vagyok, informatikát tanulok ott vannak a gyakorlatok, utánna ha elvégzem sem lesz nehezebb elhelyezkednem, ha ez megnyugtad
2016. márc. 17. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!