Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám megcsalja apukám, mit...

Anyukám megcsalja apukám, mit tennétek a helyemben? TöbbLent

Figyelt kérdés

19éves vagyok van két 18,16 éves tesóm.

Mindhárman tudunk róla,mert együtt jöttünk rá,csak apa nem tudja.

Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott anya nem volt itthon mert mindig más csávóhoz megy. Most is azt hazudta hogy egy barátnőéhez visz teafüvet mert rosszul van, de mivel előte 17órakkor lefürdött és elolvastuk az üzeneteit tudtuk.hogy megint hazudik.

Látszatra minden rendben anya és apa közt most pár hónapja nem is veszekedtek már,még is ezt csinálja.

Én már lassan nem birom ezt , zsibbad a kezem, gyomrom görcsbe a dühtől amit érzek iránta.

Ti mit csinálnátok,volt már ilyenetek?

kérlek mellőzzön az olyan aki szerint nem rám tartozik stb.

Köszönöm

2016. márc. 15. 18:22
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
13%
Az a sok tisztességtelen asszony csak a férjének és magának tartozik elszámolással, nem a takonypóc kölkeinek, akiknek ennyi idősen is ilyen dok fölös energiájuk van.
2016. márc. 15. 20:15
 42/58 A kérdező kommentje:

Nem kéne ilyen lekezelően irni kedves 39-es! Lehet pont te apáddal csalja! ;)

Kedves 40es! Én egy tanácsot kértem, éa a sok lelkiazegény ember meg keresi az ilyen eleseteeket akikbe bele lehet rúgni mégjobban!

Velük legyen ilyen, akkor tudják meg hogy milyen!

2016. márc. 15. 20:17
 43/58 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, hagyd a fenébe a sok provokátort. Vedd figyelembe a segítő tanácsokat, a többit meg sz.rd le.
2016. márc. 15. 20:18
 44/58 A kérdező kommentje:

41es!

igaz ,mert a gyereket senki nem nézi mit érez!

Mert itt mindenki olyan okos mint te! Menj másnak osztani a sok eszed ami nincs!

Meg mindenki akinek ilyen gondolkozása van!!!

2016. márc. 15. 20:19
 45/58 anonim ***** válasza:
7%
Még mindig nem válaszoltál a kérdésre. Ezek szerint csak itt vagy ennyire aktív. Azt a sok energiát, amit az ideírogatásba fektetsz, használd valami jóra, és például beszélgess anyukáddal első körben. Tessék, itt egy jó tanács. Segítettem. Ennêl okosabbat eddig más se nagyon tudott írni neked. Ja, és anyukáddal próbálj meg ne olyan utálattal és haraggal beszélni, mint ahogy itt írsz ròla. Tessék, még egy jó tanács. Mit vársz még? Azon kívül, hogy pár kommentet kapsz, aminen sajnálnak téged? Mert úgy érzem, ez a megcsalásos dolog jól jön neked, hogy te legyél a középpontban. Élvezed, hogy irányíthatod a szálakat, és ezáltal a figyelem középpontjába kerülhetsz. Erre megy ki a játék, ugye?
2016. márc. 15. 20:30
 46/58 A kérdező kommentje:

Igen kedves 45!

Egyetlen célom hogy a középpontban legyek miközben a családom széthullóban van! Gratulálok a felfogásodhoz! Te neked is megszületni lehetett nehéz!

2016. márc. 15. 20:37
 47/58 anonim ***** válasza:
17%
Eddig egy szó nem esett arról, hogy apukádat emiatt sajnálnád, ellenben te magad nagyon tudsz itt mártírkodni. Játszod itt a sértett áldozat szerepet, és nem is az érdekel, hogy megoldást találj, csak az, hogy minél többen sajnáljanak téged. Hát én nemcsak dajnállak, hanem szánlak...
2016. márc. 15. 20:42
 48/58 anonim ***** válasza:
51%

" a dühtől amit érzek iránta. "

A düh soha nem jó tanácsadó.

És folytassam a közhelyekkel, a pokolba vezető út jó szándékkal van kikövezve.

Bár én itt még a jó szándékot sem nagyon látom, csak azt, hogy anyádon akarsz bosszút állni.

2016. márc. 15. 20:49
 49/58 anonim ***** válasza:
53%

"mindig más csávóhoz megy"

Már ez miatt is kitálalnék. Hadd ne mondjam kik viselkednek így. Az pedig hülyeség, hogy a kérdezőnek nincs köze hozzá. Nem idegen, hanem családtag.

2016. márc. 15. 22:40
 50/58 anonim ***** válasza:
81%
Így végig olvasva a sok hozzászólást.Arra a megállapításra jutottam,hogy semmi szükséged tanácsot kérni erkölcsi kérdésben. 16 éves létedre fényévekkel megelőzöd erkölcsileg tisztességben és lelkiismeretben az emberek többségét.Minden adottságod meg van hozzá,hogy jól dönts.Büszkék lehetnek a szüleid,hogy ilyen lányuk van.Sok sikert a családnak!
2016. márc. 15. 23:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!