Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám megcsalja apukám, mit...

Anyukám megcsalja apukám, mit tennétek a helyemben? TöbbLent

Figyelt kérdés

19éves vagyok van két 18,16 éves tesóm.

Mindhárman tudunk róla,mert együtt jöttünk rá,csak apa nem tudja.

Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott anya nem volt itthon mert mindig más csávóhoz megy. Most is azt hazudta hogy egy barátnőéhez visz teafüvet mert rosszul van, de mivel előte 17órakkor lefürdött és elolvastuk az üzeneteit tudtuk.hogy megint hazudik.

Látszatra minden rendben anya és apa közt most pár hónapja nem is veszekedtek már,még is ezt csinálja.

Én már lassan nem birom ezt , zsibbad a kezem, gyomrom görcsbe a dühtől amit érzek iránta.

Ti mit csinálnátok,volt már ilyenetek?

kérlek mellőzzön az olyan aki szerint nem rám tartozik stb.

Köszönöm

2016. márc. 15. 18:22
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem üljetek le a tesótokkal és anyukátokkal beszélgetni.Mondjátok meg neki kerek perec,hogy tudtok a pasiról,és,hogy úgy érzitek ez nem tisztességes apátokkal szemben.És vagy fejezze be a pasival vagy mondja el apukátoknak.Egy szót se többet.Ennyi felálltok.Meg se várjátok,hogy mit mond rá.Valószínűleg úgy se fog tudni megszólalni egy darabig.
2016. márc. 15. 18:41
 12/58 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok, 4-ssel egyetértek...a te helyedben,ezt tenném.
2016. márc. 15. 18:42
 13/58 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es!

Csalja meg az anyukád apukádat,és tudd meg hogy milyen ez ,mielőtt ilyet irsz,azt kivánom

2016. márc. 15. 18:43
 14/58 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem 7, hanem 9es!
2016. márc. 15. 18:44
 15/58 A kérdező kommentje:
Tanulok, szóval nem fogok munkátkeresni
2016. márc. 15. 18:45
 16/58 anonim ***** válasza:
32%

Amikor apád "sokáig dolgozott", az ő üzeneteit nem nézegettétek? Talán tisztábban látnátok.

Számomra elképesztő, hogy ha a szülő a 13-14 éves bódult kis csitrinek megnézi a facebookját, hogy nehogy valami hülyeséget csináljon a kölök, akkor az egész gyik harsog, hogy kémkedés, szülői önkény, bitóra vele. Ti meg halál természetességgel betörtök anyátok magánszférájába, holott ő nem szorul a ti felügyeletetekre...

Ha annyira idegesít a dolog, akkor beszéljetek anyátokkal. Lehet, hogy meg fogtok lepődni...

2016. márc. 15. 18:47
 17/58 anonim ***** válasza:
15%

Kedves kérdező, közlöm veled, átéltem és a közbeavatkozásom nélkül is megoldódott az ügy.

Semmi közöd anyád szexuális életéhez, akkor sem, ha megcsalásról van szó.

2016. márc. 15. 18:47
 18/58 A kérdező kommentje:

Ha kiváncsiak vagytok,apának még facebookja sincs, egy gépet nem tud bekapcsolni és egy sima nyomógombos telefonja.van amiről sms-t nem ir.

Az okoskodókra nem vagyok kiváncsi, irtam az elején hogy mellőzzenek.

És még annyit hogy nekem senki ne mondja itt az ártatlan bárányok közt hogy aki a helyemben lenne,nem ezt csinálná!

2016. márc. 15. 18:52
 19/58 anonim ***** válasza:
23%
19 éves nagy ló vagy, aki jó esetben pár év múlva úgyis kirepül, és látod a szüleid max pár hetente. Ha úgy gondolod, hogy "búcsúajándékként", mielőtt kirepülsz, még szétcseszed a házasságukat a belekontárkodásoddal, akkor csak hajrá. Remélem büszke leszel magadra és elégedett leszel.
2016. márc. 15. 18:59
 20/58 anonim ***** válasza:
64%
Ne törődj a sok okossal!Biztos azért habzik a szájuk ennyire,mert ők se a barátnőkhöz mennek amikor azt mondják.És igen is van közötök hozzá.Ezért hívják családnak az ilyen életközösséget.De ezeknek valószínűleg nincs normális családjuk.
2016. márc. 15. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!