Anyukám megcsalja apukám, mit tennétek a helyemben? TöbbLent
19éves vagyok van két 18,16 éves tesóm.
Mindhárman tudunk róla,mert együtt jöttünk rá,csak apa nem tudja.
Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott anya nem volt itthon mert mindig más csávóhoz megy. Most is azt hazudta hogy egy barátnőéhez visz teafüvet mert rosszul van, de mivel előte 17órakkor lefürdött és elolvastuk az üzeneteit tudtuk.hogy megint hazudik.
Látszatra minden rendben anya és apa közt most pár hónapja nem is veszekedtek már,még is ezt csinálja.
Én már lassan nem birom ezt , zsibbad a kezem, gyomrom görcsbe a dühtől amit érzek iránta.
Ti mit csinálnátok,volt már ilyenetek?
kérlek mellőzzön az olyan aki szerint nem rám tartozik stb.
Köszönöm
De akkor miért kell hazudni, mért nem mondja meg hogy ennyi vége?
szerintem ugyan olyan dolgunk mert a gyerekeik vagyunk. Ha a te vagy bárki szülője ezt csinálná csöndben lennél,elfogadnád hogy neked is a szemedbe hazudik, tényleg?
Nem tudhatod, hogy apukád is esetleg megcsalja anyukádat.
Lehet, ő sem mindig "sokáig dolgozott", és sejtette/tudta anyukád.
Az is lehet, hogy apukád tud róla, az is lehet, hogy megbeszélték, hogy külön utakon is járnak, ezért nincs mostanában veszekedés közöttük.
Nem tudhatod, mi van a háttérben.
nem vagytok már kisgyerekek nem kel túl reagálni
az ő dolguk nem a tiétek
te meg keres munkát attól majd görcsölhet a hasad
Apukám mezőgazdaságban dolgozik, bálázása vetés,gép szerelés stb szóval.....
Biztos hogy nem ezért nem veszekednek mert megbeszélték vagy valami mert anya csókolgatja , bújik stb mint ha semmi nem lenne, és apa nem olyan hogy mással is, annyira szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!