Anyukám megcsalja apukám, mit tennétek a helyemben? TöbbLent
19éves vagyok van két 18,16 éves tesóm.
Mindhárman tudunk róla,mert együtt jöttünk rá,csak apa nem tudja.
Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott anya nem volt itthon mert mindig más csávóhoz megy. Most is azt hazudta hogy egy barátnőéhez visz teafüvet mert rosszul van, de mivel előte 17órakkor lefürdött és elolvastuk az üzeneteit tudtuk.hogy megint hazudik.
Látszatra minden rendben anya és apa közt most pár hónapja nem is veszekedtek már,még is ezt csinálja.
Én már lassan nem birom ezt , zsibbad a kezem, gyomrom görcsbe a dühtől amit érzek iránta.
Ti mit csinálnátok,volt már ilyenetek?
kérlek mellőzzön az olyan aki szerint nem rám tartozik stb.
Köszönöm
Nem tudom hogy az emberek hogy nem tudják felfogni épp ésszel hogy nem oktatást kértem. Lehet hogy én pár év mulva elmegyek,lehet nem,de a 16 éves hugom nem most fog még!
Lehetőleg olyan irjon már aki tanácsot tud adni,aki volt már ilyen helyzetben esetleg bele tudja képzelni magág!
Köszönöm
Köszönöm 20as!
Teljes mértékben igazad van
Ehhez ki kellett írni ide egy kérdést, és egy idegennek kellett téged rávezetni, hogy talán beszélgess el négyszemközt anyáddal?
Bár amilyen haraggal beszélsz róla, az az érzésem, hogy a legszívrsebben rohannál inkább apucihoz árulkodni. Pont a testvéreid miatt ne rondíts anyádék kapcsolatába, hogy ne esetleg csonka családban töltsék elkövetkező éveiket.
Ugyan már, 20-as, kristálygömböt vagy tarotkártyát használtál végtelen bölcsességedhez? :D
Amúgy te mitől vagy ideges, kérdező? A családod széthullásától félsz, az apád megbántódásától vagy csak piszkálja a csőrödet, hogy anyád nem számol be neked a dolgairól? Ha az első kettő, akkor valóban "okos" dolog rávezetni apádat, mi zajlik. A harmadik esetében pedig lépj túl ezen, nem kötelessége veled még azt sem közölni, hogy esetleg több napra hova megy el. Tartsd távol magad a telefonjától, semmi közöd hozzá, kivel mit beszél vagy chatel. Arra, hogy te még idegennek is kiviszed anyád privát dolgait, inkább nem is reagálok...
Ha felnőttnek érzed magad, viselkedj is úgy, azzal beszéld meg a problémádat, aki okozza.
anno nálunk is hasonló volt, húgommal mindketten láttuk, az sms-eit apámnak, én tartottam a számat, mert nem akartam beleavatkozni, de a húgom nem bírta és beköpte anyámnál. Az elsőt még kimagyarázta, de kb 3 éven belül volt vagy 5 ilyen eset, a legvégén válás lett belőle, persze közbe próbálták összerakni a dolgot, de apám miatt nem ment.
Ettől függetlenül ismerek olyan kapcsolatot, ahol mindketten tudna arról, hogy a másik néha kisebb-nagyobb fokon csalja a másikat, mégis megvannak, bár szerintem ez az örökkévalóságig nem működhet, egyszer úgyis megunja az egyik.
Am ja, a legelső dolog, hogy beszélsz anyáddal, apáddal csak akkor közölném, ha a muter totál érdektelen a témában.
18 évig békés,veszekedésmentes normális családban nőttem fel, szüleim sose számoltak be hova mennek igy meg úgy, de ha látszik az egyiken a hazugság amit te is tudsz az sziven tud ütni!
mégis valaki megérti azt a támadók közt ilyenkor milyen világ törik össze egy emberben?
Az meg hogy ide kiirtam kérdésként, szerintem senkit nem sértett,hisz anonim módon tettem, elmehetnék pszichológushoz is ,jobb lenne mi? ő legalább ismerné is vagy esetleg a szomszéd vagy bárkihez nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!