Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám megcsalja apukám, mit...

Anyukám megcsalja apukám, mit tennétek a helyemben? TöbbLent

Figyelt kérdés

19éves vagyok van két 18,16 éves tesóm.

Mindhárman tudunk róla,mert együtt jöttünk rá,csak apa nem tudja.

Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott anya nem volt itthon mert mindig más csávóhoz megy. Most is azt hazudta hogy egy barátnőéhez visz teafüvet mert rosszul van, de mivel előte 17órakkor lefürdött és elolvastuk az üzeneteit tudtuk.hogy megint hazudik.

Látszatra minden rendben anya és apa közt most pár hónapja nem is veszekedtek már,még is ezt csinálja.

Én már lassan nem birom ezt , zsibbad a kezem, gyomrom görcsbe a dühtől amit érzek iránta.

Ti mit csinálnátok,volt már ilyenetek?

kérlek mellőzzön az olyan aki szerint nem rám tartozik stb.

Köszönöm

2016. márc. 15. 18:22
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy az emberek hogy nem tudják felfogni épp ésszel hogy nem oktatást kértem. Lehet hogy én pár év mulva elmegyek,lehet nem,de a 16 éves hugom nem most fog még!

Lehetőleg olyan irjon már aki tanácsot tud adni,aki volt már ilyen helyzetben esetleg bele tudja képzelni magág!

Köszönöm

2016. márc. 15. 19:04
 22/58 anonim ***** válasza:
63%
Anyukád tudja hogy ti tudjátok? Én megkérdezném anyukámat, és vele beszélgetnék csak erről. Az is lehet hogy apukád tudja, vagy az is lehet hogy neki is van valakije, és hogy ők egymás között már letisztázták, ezért nagyon felesleges lenne hogyha rohannál apukádhoz. 20-30 év után már egyáltalán nem olyan egy házasság mint ahogy mi 20 évesen eltervezzük. Rengeteg olyan pár van akiknek így megfelel a dolog, tudják hogy más van a párjuk életében, de ettől függetlenül még együtt maradnak, akár a család vagy az anyagiak miatt, vagy csak mert az élet így jó nekik. Tehát én a helyedben az anyukáddal beszélnék, hogy ő hogy képzeli el a jövőben a dolgot, és az is lehet hogy neki is jó érzés lenne valakivel ezt megbeszélnie.
2016. márc. 15. 19:05
 23/58 A kérdező kommentje:

Köszönöm 20as!

Teljes mértékben igazad van

2016. márc. 15. 19:05
 24/58 A kérdező kommentje:
De ha letiztázták ,akkor apa mér aggódik vagy mikor minden hétvégén eljár és ideges hogy anya hiztizte ki hogy otthon legyen mégis ő megy el
2016. márc. 15. 19:07
 25/58 anonim ***** válasza:
54%
Szörnyű ezt a sok megkeseredett proli kommentelőt olvasni. Olyan lekezelő stílusban minősítitek a kérdezőt amiért törődik a családjával, hogy hihetetlen. Nem szidta az édesanyját sem, építő jellegű tanácsot várna, nem minősítést. Én elhiszem, hogy egyesek számára sajnos az az élet rendje, hogy muszájból a szülőkkel kell élni 18-20 éves korukig, utána pedig max évi 2x nagyobb ünnepekkor megjelenni pofavizitre, de a legtöbb helyen még számít a család, mint társadalmi egység. Az sem mentség, hogy a szülők sem szólnak bele a "kölykök" magánéletében. A tizen-huszonéves kor a párválasztásról jól, "fiú jönnek, lányok mennek", ami teljesen természetes jelenség. Viszont a házasság már egy egyezmény, amikor tiszteletben kell tartani a másikat, akivel egykor úgy gondolta, képes leélni vele az egész életét. Minden kapcsolatban lehetnek persze problémák. Szerintem a legjobb lenne először a tesókkal megbeszélni, utána pedig aki a leghiggadtabban tudja kezelni az ügyet, az leülne átbeszélni az édesanyával is, szintén higgadtan, nem támadó jelleggel.
2016. márc. 15. 19:13
 26/58 anonim ***** válasza:
38%

Ehhez ki kellett írni ide egy kérdést, és egy idegennek kellett téged rávezetni, hogy talán beszélgess el négyszemközt anyáddal?

Bár amilyen haraggal beszélsz róla, az az érzésem, hogy a legszívrsebben rohannál inkább apucihoz árulkodni. Pont a testvéreid miatt ne rondíts anyádék kapcsolatába, hogy ne esetleg csonka családban töltsék elkövetkező éveiket.

2016. márc. 15. 19:14
 27/58 anonim ***** válasza:
45%
Kérdező, rá se hederíts az okoskodókra. A 4-es és a 11-es válasz segítő tanácsot tartalmaz, a 20-as és a 25-ös válaszolóknak is teljesen igazuk van. Üljetek le a tesóiddal, beszéljétek át, hogy mit tennétek, aztán lépjetek.
2016. márc. 15. 19:21
 28/58 anonim ***** válasza:
34%

Ugyan már, 20-as, kristálygömböt vagy tarotkártyát használtál végtelen bölcsességedhez? :D

Amúgy te mitől vagy ideges, kérdező? A családod széthullásától félsz, az apád megbántódásától vagy csak piszkálja a csőrödet, hogy anyád nem számol be neked a dolgairól? Ha az első kettő, akkor valóban "okos" dolog rávezetni apádat, mi zajlik. A harmadik esetében pedig lépj túl ezen, nem kötelessége veled még azt sem közölni, hogy esetleg több napra hova megy el. Tartsd távol magad a telefonjától, semmi közöd hozzá, kivel mit beszél vagy chatel. Arra, hogy te még idegennek is kiviszed anyád privát dolgait, inkább nem is reagálok...

Ha felnőttnek érzed magad, viselkedj is úgy, azzal beszéld meg a problémádat, aki okozza.

2016. márc. 15. 19:23
 29/58 anonim ***** válasza:
77%

anno nálunk is hasonló volt, húgommal mindketten láttuk, az sms-eit apámnak, én tartottam a számat, mert nem akartam beleavatkozni, de a húgom nem bírta és beköpte anyámnál. Az elsőt még kimagyarázta, de kb 3 éven belül volt vagy 5 ilyen eset, a legvégén válás lett belőle, persze közbe próbálták összerakni a dolgot, de apám miatt nem ment.

Ettől függetlenül ismerek olyan kapcsolatot, ahol mindketten tudna arról, hogy a másik néha kisebb-nagyobb fokon csalja a másikat, mégis megvannak, bár szerintem ez az örökkévalóságig nem működhet, egyszer úgyis megunja az egyik.

Am ja, a legelső dolog, hogy beszélsz anyáddal, apáddal csak akkor közölném, ha a muter totál érdektelen a témában.

2016. márc. 15. 19:26
 30/58 A kérdező kommentje:

18 évig békés,veszekedésmentes normális családban nőttem fel, szüleim sose számoltak be hova mennek igy meg úgy, de ha látszik az egyiken a hazugság amit te is tudsz az sziven tud ütni!

mégis valaki megérti azt a támadók közt ilyenkor milyen világ törik össze egy emberben?

Az meg hogy ide kiirtam kérdésként, szerintem senkit nem sértett,hisz anonim módon tettem, elmehetnék pszichológushoz is ,jobb lenne mi? ő legalább ismerné is vagy esetleg a szomszéd vagy bárkihez nem?

2016. márc. 15. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!