Anyukám megcsalja apukám, mit tennétek a helyemben? TöbbLent
19éves vagyok van két 18,16 éves tesóm.
Mindhárman tudunk róla,mert együtt jöttünk rá,csak apa nem tudja.
Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott anya nem volt itthon mert mindig más csávóhoz megy. Most is azt hazudta hogy egy barátnőéhez visz teafüvet mert rosszul van, de mivel előte 17órakkor lefürdött és elolvastuk az üzeneteit tudtuk.hogy megint hazudik.
Látszatra minden rendben anya és apa közt most pár hónapja nem is veszekedtek már,még is ezt csinálja.
Én már lassan nem birom ezt , zsibbad a kezem, gyomrom görcsbe a dühtől amit érzek iránta.
Ti mit csinálnátok,volt már ilyenetek?
kérlek mellőzzön az olyan aki szerint nem rám tartozik stb.
Köszönöm
25-ös!
Nagyon köszönöm!
"De akkor miért kell hazudni, mért nem mondja meg hogy ennyi vége? "
Ez rájuk tartozik.
20 éves házasságot nem úgy dobnak el az emberek, mint tini korban egy pár hónapos vagy 1-2 éves kapcsolatot.
Most te azt akarod, hogy váljanak el? Vagy mi mit?
Csak nagyobb kárt fogsz okozni.
Amúgy meg mi az, hogy belenézel anyád telefonjába?
Én pont nem szeretném a válást, pont ellenkezőleg!
Feldolgozni sem tudom
Nem traktálom ezzel barátomat már bocsi!
és az hogy megnéztem valamilyen úton módon és az volt benne hogy csak szexkapcsolat,meg hogy csókolnálak meg mocskosságok,igaz biztos nem megcsalás!
"Anya mindig hisztizett hogy sokáig dolgozott apa és nincs.itthon,miután ez változott..."
"pár hónapja nem is veszekedtek már"
Tényleg beszélj anyáddal. Pl. arról is, hogy miért változhatott meg apád "munkabeosztása", és ő mit csinál most és miért csinálja.
Kérdező!
Ezzel asztán jól felkavartad az állóvizet.Ez a sok tisztességtelen asszony saját magát látja anyukádban.A felháborodásuk mögött ott a kétségbeesés,hogy milyen egyszerű is a lebukás.Pedig neked hiába mondják,hogy" mit képzelsz te magadról,mi közöd van hozzá"....Őket nem te fogod lebuktatni! Mostantól le se teszik a telefonjukat a kezükből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!