Mit tegyek ha tudom, hogy Anyukám megcsalja Apát?
Rájöttem, hogy Anya csalja Apát de nem tudom mit tegyek.
Ugy gondolom hogy lehet nem kellene beleszólnom ez az ő ügyük, ráadásul úgy jöttem rá, hogy Anya üzeneteiben láttam amit először csak véletlenül, majd direkt néztem meg.
Tanácsokat várok, köszönöm
15/L
En elobb anyukammal beszelnem meg. Azt mondanam h veletlenul lattam az uzenetet....es most nagyon osszezavarodtam stb....
Bar senki nem tudja atelni amit te....
15/L
SAjnos nem sokat tudsz. De ezen az oldalon úgyis anyukádnak lesz igaza, ha csalja apukád, mert biztos apukád nem foglalkozik vele.
A apukád csalná anyukád, akkor egy mocskos disznó lenne, akitől el kell válni.
Elmondanám anyámnak, hogy tudok a dolgairól. És megkérdezném, mi a terve a jövőre, hiszen az rám is hatással lesz, még három évig tuti, de valószínű tovább is.
Apámmal viszont neki kell beszélnie értelemszerűen, ha eddig nem tették meg.
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat, úgx döntöttem nem teszek semmit, majd elintézik ők ezt.
Viszont azt sem akarom hogy csak a miattunk (en es tesom) legyenek egyutt mert akkor az nekik is rossz es nekunk is.
Mindenesetre most meg hagyom, majd talan kesobb felhozom meg a temat.
Majd most jól lepontoznak, de azt gondolom, hogy apádnak jogában áll tudnia, mert ez az ő élete is!
Te viszont "bűnrészes" leszel anyád mellett, ha nem szólsz.
Természetesen -mint ahogyan már fentebb írták- anyádnak is szólhatsz, hogy tudsz a kis dolgairól, és ha egy másik pasi kell neki, akkor ne szédítse tovább apádat.
Bűnrészes, megáll az eszem, ilyen jogi kategóriákkal dobálózni...
Ez tipikus nyuszika meg a sapkája eset. Ha szólsz, az a baj, ha nem, akkor az, mert mindjárt "bűnrészes" leszel, vagy mi a fene. A rossz hír hozóját rendkívül unintelligens módon mindig és mindenhol szívatják.
Az meg a legnagyobb álszentség szerintem, hogy az emberek többsége mennyire imád mások életébe beleszólni, sőt, erre másokat biztatni is, de ha komoly a baj, akkor hirtelen mindenki széttárja a kezét azzal, hogy "magánügy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!