Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha tudom, hogy...

Mit tegyek ha tudom, hogy Anyukám megcsalja Apát?

Figyelt kérdés

Rájöttem, hogy Anya csalja Apát de nem tudom mit tegyek.

Ugy gondolom hogy lehet nem kellene beleszólnom ez az ő ügyük, ráadásul úgy jöttem rá, hogy Anya üzeneteiben láttam amit először csak véletlenül, majd direkt néztem meg.

Tanácsokat várok, köszönöm

15/L

2016. jan. 9. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A komoly bajnál a valódi jogi esetekre gondolok, mint például bántalmazás, családon belüli erőszak és a többi hasonló.
2016. jan. 9. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne szólj semmit,nem tudhatod milyen a házasságuk.Lehet nyitott kapcsolatban élnek,lehet már megromlott a viszonyuk évek óta,és mindkettőnek van szeretője...sokági úgy sem lehet az ilyet titokban tartani (ha valóban titok) úgyis kiderül..
2016. jan. 9. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:

Bocs, de felmerülhet a kérdés, hogy anyádnál új keletű dolog ez a megcsalósdi, avagy azelőtt is csinálta??

(Mert ebben az esetben még az is felmerülhet, hogy apukád-e az apukád?!)

2016. jan. 10. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!