En vagyok a rossz ha ez nekem nem tetszik?

Az egy dolog h neked nem tetszik.De az én véleményem szerint el kell tűrnöd ezeket a dolgokat, hiszen az apja.És amúgy sajnállak tényleg, de inkább hallgass és tűrj, emiatt hiába vesztek össze a férjeddel, hiszen neki kötelessége a fiát meghallgatni "akármikor" is.
Sok kitartást kivánok!!

13.53:dehogy,csak próbáltam a kérdező szintjére lesüllyedni.
Ha nem tetszik neki,hogy a férje fia odamászkál,miért nem szült olyannak,akinek nincs gyereke.Az biztos nem mászkálna oda.
Egyébként bírom ezeket a nőket,hozzámegy egy pasihoz,mert azt hiszi,hogy megfogta az istenlábát,aztán ha kiderül,hogy istenlábához van járulék,netán büdös is,akkor meg fel van háborodva...

25éves vagyok, már külön élek anyáméktól, nincs kisgyerek, de akkoris este 8után már nem szoktam látogatóba menni.
De ha beteg meg lehet érteni,h félti. Főleg ha tényleg nagy lenne a gond és a kérésed miatt nem jönne, és utána történne vmi komoly, akkor magadat hibáztatnád...
Próbáljatok vmi közös nevezőre jutni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!