Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mégis mit lehet...

Ilyenkor mégis mit lehet csinálni? Az ilyen nők mit "éreznek"?

Figyelt kérdés

22 éves férfi/fiú vagyok kinek mi.

Sajnos véget ér a párkapcsolatom, így 3 év után hazaköltöztem a szüleimhez.

A bátyám, és barátnője is itt laknak, közel 4 éve vannak együtt, én kevésbé ismerem a barátnőjét, nem igazán beszélünk.

A lány 20 éves, (a bátyám 23), és elég nagydarab.

Szerintem közel 180 cm, és vagy 100 kg.(ez a becslésem)

Férfiként a 185 centimmel meg 90 kilómmal néha kicsit elnyomva is érzem magam.

Mindenesetre nincs vele különösebb bajom, nem zavar, nem bántani szeretném, és igyekszem minél korrektebbül fogalmazni, és végképp nem szeretnék megsérteni itt jelenlévő túlsúlyos hölgyeket sem.Nem célom.Most kérek bocsánatot ha valakit megsértek.

Tehát adott egy ilyen nagy darab csaj, az arca kifejezetten szép, én úgy gondolnám,hogy egy ilyen lánynak célja a fogyás, hogy vonzóbb legyen.(a bátyám 175-80 közötti magas, és kb 75 kg)

A bátyám mindig is sokat evett, nem szarozott, de ő sosem hízott, este 11-kor családi pizzákat rendel, egyedül betolja, és nem egyszer, de tényleg semmi háj.

Anyukám szerint is kész vagyon etetni, mindig ezzel viccelődik.(minden viccnek a fele igaz)

De mióta a barátnőjével van, aki ugyan ennyit megeszik, (csak ő hízik is) tarthatatlan az állapot, egyszerűen anyagi csődöt jelentenek.

Én nem tudom megérteni, hogy hazajönnek este 10-kor, lent van körülbelül 20 túrós gombóc, elég termetesek, gondoltam milyen jó lesz holnap enni, de nem, mert ketten megették mindet(és már ebédre is ettek).Tudom,hogy ez hihetetlen, de így igaz.Még a fél liternyi megmaradt csokiöntetet is rátették, és kísérőnek lement egy szendvics is, mint láttam.

Ez engem olyan szempontból érint,hogy nem egyszer megtörtént,hogy reggel mentem le, és szegény fater hiába vásárolt be 1 órával ezelőtt, a hűtőben volt ketchup,mustár meg majonéz, meg ubi, ezen kívül minden felvágottat bezavartak, pedig apám sem keveset vásárol.Én meg mintha nem is léteznék.

Anyukám egy végtelenül türelmes ember, sőt, ő sosem szólna kaja miatt, szeret főzni, de mikor rákérdeztem,hogy hogy bírja, olyan panaszáradat jött ki belőle mint még sosem.Mondta,hogy imád főzni, de nem győzi.

De ő tényleg az az ember aki meghívná az egész gyakori.hu olvasóközönségét is egy ebédre, mert az ételt senkitől nem sajnálja.

Csak ez akkor is szerintem sok.A bátyám barátnője 20 éves, úgy néz ki mint egy átlag nő 3 gyerek után (bocsánat, ez gonosz volt), de persze a cicanadrággal meg a nyári bikinis képekkel megbotránkoztat nem csak engem, de az egész facebookot (ismét bocsánatot kérek).

Nekem nincs gerincem ilyen miatt szólni, én sem sajnálom az ennivalót, nem nekem kell,hogy tetsszen, bár szerintem ő sem érzi jól magát ebben a súlyban, viszont biztos van valami önértékelési zavara is, hisz olyan ruhákat hord, amiket mínusz 20-25 kilóval illene, na de látszik rajta,hogy jobban érezné magát vékonyabban, csak nulla akaratereje van.

Teljesen el vagyok keseredve, hogy gyakorlatilag bármennyi pénzt adunk haza, ők is, én is, "muter" nem győz főzni, és még így sem marad mindig (nekem.)

Mi lehet a megoldás?

2016. febr. 19. 19:15
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
62%

Itt valóban nem a kövérség a kérdés.

Az max. orvosi kérdés lehet, de felnőtt emberek, nem más dolga.

A probléma inkább az, hogy az evés náluk szenvedély.

Az alkoholizmushoz hasonlítanám.

Nagyjából köztudott, hogy az alkoholista addig iszik amíg van szesz, vagy amíg a részegségtől ivásra képtelen állapotba kerül. (elalszik elájul, stb.)

Némi túlzással elmondható, hogy bármennyi étel van otthon, neked nem fog maradni, mert addig fognak enni, amíg van.

Be kell látni, hogy ez is egy betegség.

Hogy mi a megoldás azt nehéz megmondani, különösen úgy, hogy nem csak ez az egyetlen kényszer van.

Azt mondtad, édesanyád nem engedi ki a kezéből a fakanalat.

Neki meg főzési kényszere van.

Csakhogy, ez az ő otthona.

Az ő otthonában pedig joga van főzési kényszerének lennie, utána joga van panaszkodnia, hogy ebbe belefáradt s joga van a végletekig etetni két három sok felnőtt embert.

Amit te tehetsz, hogy megoldod az Önálló lakhatást s akkor neked lesz jogod akár fóbiák szerint, akár normálisan élni.

2016. febr. 19. 20:13
 12/32 anonim ***** válasza:
93%

én sem értem, hogyha mindketten dolgoznak, ráadásul 4 éve együtt vannak, akkor miért nem mennek el albérletbe ketten? miért jó a szülőkkel élni?

szóval én a szüleid helyében noszogatnám őket,hogy menjenek albérletbe. ott majd rájönnének, hogy mennyi pénz elmegy így kajára, jobban becsülnék majd.

na meg szerintem elég pofátlanság amit most csinálnak. ha jól értem öten éltek egy háztartásban. de ők befalnak mindent, akkor is,hogyha a többiek még nem ettek belőle.. ez nagyon illetlenség, még akkor is,hogyha adnak haza pénzt. nem ezen van a hangsúly.

de te is mondhatod nekik, úgy finoman, hogy miért nem költöznek már össze? sokkal jobb kettesben élni, szülők nélkül.

2016. febr. 19. 20:23
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt alapvetően azzal van gond, hogy ők nem is tudják magukról, hogy mennyit esznek és, hogy emiatt nektek nem marad. Egyszerűen vannak emberek akik bizonyos dolgokban nem veszik észre magukat, nem kell ehhez rosszindulat vagy ilyesmi.

Én a helyedben először a bátyáddal beszélnék, mert a férfiak kevésbé érzékenyek erre a témára. Jelezd neki, kulturáltan a problémát, biztosan meg tudjátok beszélni. Aztán ezt ő úgy adja tovább a barátnőjének, hogy az ne sértődjön meg, végül is ő ismeri a legjobban.

2016. febr. 19. 20:40
 14/32 anonim ***** válasza:
37%
te kövér disznó fogd vissza magad mert különben itt halunk ehen mind
2016. febr. 19. 20:47
 15/32 anonim ***** válasza:
83%

Itt a csaj súlyához semmi köze az egésznek.

Vagy ha 50 kilós maradna, se téged, se Anyukádat nem zavarná, mennyit eszik?

Meg kell nekik mondani, hogy vásároljanak be maguknak, és főzzenek magukra. Mindketten.

2016. febr. 19. 20:50
 16/32 anonim ***** válasza:
19%

Jót röhögtem a stílusodon :D :D

A kajába adnak pénzt? Mert ha nem, akkor lehet itt lenne az ideje perkálni valamennyit. Meg hát gondolom ők is tudják hol a hűtő, meg a gáztűzhely, meg lehetne kérni őket arra, hogy egy héten mondjuk kétszer ők főzzenek a családra. Akkor látnák, hogy mekkora munkával is jár az.

2016. febr. 19. 21:00
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Albérletbe költözzenek bár kétlem hogy ott maradna pénz ennyi ételre.
2016. febr. 19. 21:06
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Tehát végülis kiderült, hogy amúgy adnak pénzt is, meg főznének is, de anyukád nem szívesen engedi át másnak a konyhát - akkor mégis mit kéne tenniük?
2016. febr. 19. 22:01
 19/32 A kérdező kommentje:

Ne akarjatok rokkant nyugdíjasként élni, de csak akkor tudnátok meg,hogy hogy van energiája az embernek ennyit főzni.Sajnos anyukám sokat unatkozik, és erre használja fel a szabadidejét (az ő döntése, mi nem befolyásolhatjuk,és persze senkinek sincs ellenére)

Az meg,hogy 50 kg vagy 100 kg....lényegtelen, csak itt összelehetne kötni a jót a hasznossal--->nem eszik,nem hízik,marad étel mindenkinek, ő pedig csinos lesz.

A súlyhoz annyi köze van a kérdésnek,hogy nem tudom megérteni,hogy egy fiatal lány/nő,hogy érzi így jól magát...férfi létemre, én is megálljt parancsolok este 11-kor, és nem zabálok be 10 gombócot.Még egy is sok, de 10...

De tegye, ha neki mindegy, csak akkor ne feszengjen nekem egy szál tangába, mert őszintén nem vagyok rá kíváncsi.Az nagyobb szexuális ingert vált ki, ha magamat látom a tükörben, mint az,hogy őt bikiniben lássam.

(és abszolút nem vagyon önimádó, csak érzékeltetném amit gondolok)

Tényleg az,hogy itt élnek 4 éve, elvannak mint a befőtt...én sem maradok tovább mint ameddig asszony nem áll a házhoz.

Ráadásul én nem rohangálok egy szál f***ban,pedig kedvem lenne hozzá, csak tekintettel vagyok arra,hogy mások erre nem kíváncsiak,én meg speciel nem egyedül élek itt.

Röviden ennyit tudnék hozzászólni a külsejével kapcsolatban, de ez már a bunkó stílusom volt, ezt eddig visszafogtam, mert nem a duci nőkkel van bajom, és mint fentebb is írtam, nem a kövérség ellen szól a kérdésem, csak mikor az ember cicanadrágot akar hordani, akkor vagy ne zabáljon két pofára, vagy ne hordja.Kompromisszum.

2016. febr. 20. 01:57
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem is kell ezt a nőt vonzónak találnod.
2016. febr. 20. 02:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!