Reggel barátommal indultunk ketten kocsival, de engem kirakott a munkahelyemnél, ő ment tovább a sajátjába. Észrevettem, hogy otthon maradtak fontos iratok. Háromnegyed órán keresztül csörgettem, de nem vette fel. Néha kinyomta,máskor azt hallottam, hogy véletlenül felveszi és hirtelen lerakja--ezt kétszer (jelzem eközben gyalog hazaértem)55-re felvette, hogy mizu, a zsebében volt a telefon, nem is hívtam. Elkezdtem kiabálni, hogy miért hazudik még véletlen fel is vette, ő mindenfélével tagadta, mire én kinyomtam, telefont kikapcsoltam és most gondolkodok, hogy ilyenkor mi van??! Szerintetek? Tiszta ideg vagyok...
Nem lehetséges, h nem hallotta és a telefon benyomódott a zsebében, amikor felvette?
2013. máj. 13. 09:14
3/21 A kérdező kommentje:
áá nem hiszem, hogy a "zsebe" háromszor is felvette és hirtelen ki is tudja nyomni...na meg úgy tudom nem szokta lenémítani a telefonját, és le is, akkor is rezgőn van...
2013. máj. 13. 09:17
4/21 anonim válasza:
Tuti véletlen!!!! Nemá, ne sztrájkolj! Volt ilyen nekem is...
2013. máj. 13. 09:18
5/21 A kérdező kommentje:
most már késő..kicsúszott ott egy d*gölj meg is :S ajj de rossz érzések kavarognak bennem
2013. máj. 13. 09:21
6/21 anonim válasza:
Ha valaki munkába van, akkor miért gondolod hogy neki folyamatosan a telefonját kellene lesnie? Az ilyen dolgokat tiszteletben kell tartani. Ha elfelejtettél valamit oldd meg, mit gondoltál majd eljön a munkahelyéről hogy újra hazavigyen téged? Hiszti ez, nem más.
2013. máj. 13. 09:26
7/21 anonim válasza:
Vagy nem a munkahelyére ment.
Egyik kollégűnk szokott késve beesni egy órával,feleséget kiteszi fél8kor,megy a nőjéhez,reggeli kufirc,fél9 után beér melóba.
2013. máj. 13. 09:35
8/21 anonim válasza:
De most komolyan, ha bármilyen különösebb oka lett volna arra, h ne vegye fel direkt a telefonod, gondolod szórakozott volna azzal, h felveszi, majd kinyomja? Biztos, h nem, egyszerűen nem vette volna fel.
Ez a "dögölj meg", nekem kissé erős, nem tudom hogy szoktatok beszélni egymással a viták hevében, mennyire megszokott ez a stílus, nálam nem lenne hosszútávú kapcsolat, az tuti.
2013. máj. 13. 09:41
9/21 anonim válasza:
Hülye vagy. Az én zsebem is van, hogy felveszi a telefont, és egy következő mozdulattal ki is nyomja. A férjem halálra röhögi magát ilyenkor, nem azt mondja, hogy "dögölj meg".
Jó kis kapcsolat lehet a tietek, ha így viselkedsz.
2013. máj. 13. 09:41
10/21 Solitude válasza:
"most már késő..kicsúszott ott egy d*gölj meg is :S ajj de rossz érzések kavarognak bennem"
Ezek után jogosan van rossz érzésed! Gondolkozni is kellene mielőtt beszélsz. Ha szeretsz valakit, ilyet nem mondasz neki. Jesszus de éretlen lehetsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!