Mikor szükségem lett volna rájuk nem segítettek, most meg ítélkeznek felettem. De mégis mi jogon? Bővebben lent kicsit hosszú lesz.
Szerintem sokkal okosabb lett volna nem szülni ilyen körülmmények között gyereket, az abortusz sokkal jobb választás lett volna.
Akkor tudtál volna rendes munkát végezni és nem utcalány lett volna belöled. Erre egyáltalán nem lehetsz büszke, és a gyereked meg a férjed is elég rossz helyzetben van, hogy az anya/feleség arról hires, hogy füvel-fával lefeküdt, ha valamennyit is fizettek neki. A helyükben igen szégyellnélek, és ahol lehet letagadnám, hogy te vagy az anyám/feleségem.
Szóval azért a szüleidet nem kellene hibáztatni, NEM ÖK szültek úgy gyereket, hogy se jövedelem, se apa, se semmi, és NEM ÖK éltek k*rválkodásból. Ne csoalkozz, hogy ilyen elözmények után nem kapkodnak utánad.
az az érdekes, hogy pillanatnyi hangulatomtól függően az előzők közül bármelyik választ írhattam volna, és jogosnak találnám ...
viszont ma már lépj túl mindenen, a szüleiden is ... ha akkor nem segítettek (nem feltétlen kell ezért őket megvetni) akkor most téged se érdekeljen a véleményük
Igaza van a 3.-nak. Csodálom, hogy a férjed elviseli a múltadat és meg tud bízni benned.
Kívánom, hogy a jövőd jobban alakuljon.
Egyre lejjebb süllyedtél, és amíg tetszett neked a helyzet, addig tojtál arra, hogy a szüleid többet érdemelnek annál, hogy a lányuk összefeküdjön mindenkivel. Jogilag felnőtt voltál, mikor eljöttél, vállaltad a gyereket, vállaltad a barlagrajzkészítést, felteszem, a gyereket magadnak szülted, nem a szüleidnek eltartásra. Mindenkinek joga van megszakítani a kapcsolatot a rokonával, és mindenkinek lehet véleménye is. Megbántad vagy sem, a múlt nem változik, a vélemények megmaradnak. Mikor jó volt minden, ment a buli ezerrel, nem érdekeltek a szüleid. Teherbeestél, egyből jó lett volna, ha valaki támogat. A gyereket kötelességed volt eltartani, te ehhez a prostitúciót, mint eszközt választottad. Valljuk be, ezt kevés embernek veszi be a gyomra.
Minden rossz döntésnek ára van. Hibáztál, hát fizeted az árát. Szerintem kár azon agyalnod, hogy szüleid mit szólnak. Rendbejött az életed, örülj neki, anyádékkal meg ne foglalkozz. Van, amit nem lehet helyrehozni. Felesleges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!