Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is ismertek olyan párokat, akiknél nyilvánvalóan látszik, hogy a pasi fütyül a nőre? Ilyenkor mégis miért van vele?
Pl. mindenki számára feltűnő, hogyha társaságban vannak, akkor a pasi nem is foglalkozik a nővel, inkább más nőkkel van elfoglalva, meg ugy általában,látszik rajta h annyira nem szereti a nőt...akkor mégis miért van vele ilyen esetekben?
Légyszi, ne gyertek olyan válaszokkal, hogy nem az én dolgom stb, mert csak kiváncsiságból kérdeztem...
Csodálkozol? :D Bár inkább kidobnia kéne.
#1. vagyok.
Hogy miért vagyok a barátnőmmel? Azért mert szeretem, és ő is szeret. De tényleg amikor bulizni megyünk, akkor mindig más nőkre megyek,táncolok velük, és a barátnőmet ez zavarja, hogy ha már vele megyek el, akkor miért nem vele foglalkozom.
Kedves 2-es. Azért nem tud kivágni mert a ház az enyém. Maximum én tudnám kivágni őt, amire nem sok az esély.
Előbb-utóbb lelép majd, nyugi.
Kedves 6.os
5ős vagyok.
Biztos, hogy nem fog lelépni. Mindene meg van amire vágyik. Szóval esélytelen.
A nő rontja ezt el azzal, hogy túl sok pozitiv energiát, érzelmet ad meg a srácnak, amelyet persze a srác hétköznap nagyon is igényel, szugerál ilyen-olyan sakkban tartó módszerekkel - divatos ez a viselkedés, nem kell meglepődni.
Az ilyen surmókat csak a nagyon keményen irányitó, befolyásoló, sokszor érzelmi szadista nők tudják "karban tartani", az ilyen olcsójánosok az ilyen nőket keresik a mániákus csajozások alkalmával, nem pedig az őszinte, odaadó, szerelmes, kedves, szerény, szorgalmas nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!