Lehet mégis terhes vagyok vagy valami más? Kinek mi volt ilyenkor a tapasztalata? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Először is bocsi,hogy megint egy ilyen kérdést olvastok!:)Ha volt már valakinek hasonló akkor szívesen elolvasnám a válaszát!Egy hete múlt el a mesim!Hamarabb jött 3 nappal és nem is egészen volt olyan mint szokott kevesebb 4napig tartott de volt!Mivel nem volt semmi tünetem ami nálam fura mert meg érzem rendesen ha van csináltam egy tesztet de nega lett!Most elviselhetetlen mell fájdalmam van nem bírok rajta feküdni és a ruhát melltartót is nehezen viselem!Hányingerem van és folyton éhes vagyok még ha eszem utána is!Psm tünet nem lehet nem lehet hogy megint megjön!Rendes 28-29 napos ciklusom van!Szerintetek lehet mégis baba?Teszt csak holnap reggel!2016. jan. 24. 19:37
1/1 anonim válasza:
Majd a teszt megmondja.
Ezek alapján bármi lehet. Terhesség is akár, de nem feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!