Volt úgy valaki hogy a 12. dpon leesett a hője nagyon és mégis terhes volt? Ovu után Végig 36.9 volt a hőm. Ma meg leesett 36.5 re. Sose szokott leesni mensi előtt sem ennyire. Mindig a mensi 3 . napján esik vissza. Reménykedhetek még?
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 12:59
1/12 anonim válasza:
Igen reménykedhetsz :) az ösztrogén termelődés miatt eshetett le,de holnapra még visszamehet simán. Ên reménykednék :)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2016. jan. 13. 13:31
5/12 mandiga válasza:
Szép görbe. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen, mert úgy, ahogy elöttem is írták, az ösztrogén miatt leeshet a hő, és utána ismét felmegy, ha fent is marad, akkor már lehet baba a dologban. :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Bizakodom. Ha érdekel holnap reggel megirom.
2016. jan. 13. 19:47
7/12 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés. Mikor kellene tesztelnem hogy valós legyen az eredmény?
2016. jan. 13. 19:48
8/12 mandiga válasza:
Akár holnap is tesztelhetsz egy érzékeny teszttel, viszont ami biztos, az 2-3 nap múlva lenne.
Örülnék, ha megírnád a holnapi eredményt is.
Köszönöm. Ja, és megy a drukk!!!!
9/12 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Hát a mai hőm nem egy hűde. 36.6. De nem lejjebb ment. Digitalissal mérem. Remélem nem az elem lesz a hunyó. Bár este meg ma reggel olyan tünetem volt mint ovukor szokott lenni. Hát nem tudom mi lesz ebből. Mai teszt az ha akarom van ott vmi ha akarom nincs....passsz.
2016. jan. 14. 08:10
10/12 mandiga válasza:
Kedves kérdező.
Hogy alakul a görbéd? Az enyém siralmasan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!