Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt úgy valaki hogy a 12....

Volt úgy valaki hogy a 12. dpon leesett a hője nagyon és mégis terhes volt? Ovu után Végig 36.9 volt a hőm. Ma meg leesett 36.5 re. Sose szokott leesni mensi előtt sem ennyire. Mindig a mensi 3 . napján esik vissza. Reménykedhetek még?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 12:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia. Nem ment vissza sajnos és megis jött a mensim. Nagyon el vagyok keseredve. 2 éve nem jön össze a baba...már össze törtem lelkileg teljesen. Pedig annyira biztam a mostani hónapban. ......😢
2016. jan. 16. 08:36
 12/12 mandiga ***** válasza:

Szia.

Hát nagyon sajnálom. :(

Orvosnál voltál ez miatt? Ha nem, én elmennék a helyedbe, 2 év már elég hosszú idő egy kivizsgálás kellene.

2016. jan. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!