Hova menjek lakni? (nem megoldást várok, csak ötleteket)
Apámnak tegnap megígértem, hogy ma elmegyek. De ezt jól megcsináltam... 90 ft-om van (amúgy a többit mind neki adtam akármennyi pénzem volt...na mind1). Nagyszülőknél, rokonoknál nincs hely, meg nem is zavarnám meg az életüket azzal, hogy befészkelődök. Barátaim nincsenek.
Hajléktalanszállóra elmenni túlságosan "félek".
19 leszek, szóval nincs jogom itt lenni.
Szerintem ... egy kicsit sz*rban vagyok :/
figyelj, ha a nővéred ilyen felelőtlen, ne hagyd, hogy magával rántson! mert látod 1 ilyen hülye húzással az egész életed tönkreteheted!
és lehet, hogy az ő lelkiismeretét egyáltalán nem fogja zavarni...
22F
# 29 Köszi, kitartást neked is! ugyanúgy érzek én is mint amit leírtál "írtó nagy teher vagyok" :/ de majd lesz máshogy!
Anyám otthagyta a családot amikor kicsik voltunk (én pár évig anyánál éltem, utána apánál, éppen melyik tűrt meg), ő segít olyasmiben, hogy munkát találjak meg hasonló, de befogadni nem fog és nem is várom el.
Miért lenne késő?
azért 19 évesen nehogy már ne tudj tanulni...
amúgy meg ha van egy szakmád, de nem vagy benne jó, az is több mint a semmi...lehet csak tapasztalat szerzésre lenne szükséged...ha meg nem szereted, nem érdekel akkor is tanulhatsz másodikat ingyen! szóval még nincs veszve minden...csak másodjára jobban gondold meg mit szeretnél :) de lehet a mostani szakmád is tökéletes lenne, ha menne, csak bele kell rázkódnod! csak mint a példa mutatja, nem sok támogatást kapsz, szóval erősnek kell lenned!
22F
Tanulj akkor még egy szakmát, ne add fel!
Jó a helyesírásod, összeszedetten, logikusan, tömören írsz, értelmes lánynak tűnsz. Nem hiszem, hogy késő lenne tanulni, olyan sosincs. :) Helyezkedj el, amilyen gyorsan csak tudsz, szerezz munkatapasztalatot, és amint van kereseted, keress albérletet. Miskolcon van felsőoktatás, biztos találsz egy korodbeli diáklányt, akivel együtt könnyebb lenne fenntartani egy albérletet. A lényeg, hogy tűzz ki elérhető célokat, és dolgozz értük! Fiatal vagy, még bármi lehet belőled. :)
Hát egy ilyen nevelés után tőlem aztán várhatná az időskori ápolást...
Egy APA nem így viselkedik. Átlagban az apák azok, akik kevésbé akarják lánygyermeküket elengedni, és bármit megtennének a boldogságáért.
És számomra a kérdező apja nagyon távol van ettől a kategóriától. :/ Sajnos.
Akartam privátot írni, de sajnos már nem tudtam. Azt akartam mondani, hogy ha kell hely, akkor tudok neked adni.
Bár nem Miskolcon, de rendes családi ház, ha besegítesz házimunkával, ilyesmivel, szerintem simán lakhatnál itt.
Megbeszélnénk a dolgokat és közben kapnál akár internetet is, hogy munkát kereshess mellette.
Azt mondhatom, hogy egész olcsón megúsznád a lakhatást is.
Ha érdekel a dolog és még rá tudsz keresni a saját kérdésedre, akkor keress meg:
carter.johnatan @ gmail . com
Persze, szóközök nélkül! Nem tudom mennyire veszik ki, ha anélkül írnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!