Nem látom a megoldást. Ti mit tennétek?
Neki kényelmes, hogy csak úgy elvan. Egy rendes férfi nem rabolja a nő éveit, ha tudja, gyereket szeretne.
Még egy ideig ellesztek így, aztán vége a kapcsolatnak, hiszen neki már a barátok, nem ölel,nem beszélget.
30 évesen kilépnék ebből a semmilyen kapcsolatból, hogy megtaláljam azt a férfit, akivel közös a jövőnk, és közös gyerekünk lenne. Egy férfinak nem számít (nagyon) a kora, de bizony Neked ketyeg a biológiai órád.
Anyagiak miatt nem érdemes feláldozni az esetleges anyaságodat. Igen, ennyi év után simán lehet új életet kezdeni, hidd el, van olyan, aki később kényszerül erre, és talpra áll.
A bajban olyan hihetetlen erő van bennünk, hogy el sem tudjuk képzelni, nem is olyan nehéz felállni a padlóról.
Nehéz döntés, de Neked kell meghoznod.
Ebben a kapcsolatban,a leirtak alapjan,csak az idodet vesztegeted.Elobb utobb lepned kell.
Annak idejen en is elettarsi kapcsolatban kezdtem epitkezesbe.Szinte teljes egeszeben az en penzembol epult fel a haz,de egy percet sem laktam benne,mert annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy a bekoltozes elott elkoltoztem.Pestre jottem,munkat kerestem,es szobat bereltem.Igen,par evig egyetlen szobat mondhattam az otthonomnak,de nyugalomban eltem.Par evvel kesobb sikerult eladni a hazat,persze aron alul,mire a nekem jaro penzbol visszafizettem a felvett hitelt,szinte semmim sem maradt.Ma is alberletben elek,de szabadon,nyugodtan.Te meg fiatal vagy,ne riasszon el,ha a valtoztatassal anyagi veszteseged keletkezik.Az anyagiak potolhatok,az elszalasztott boldogsag viszont nem potolhato.Azt mar latod, mit varhatsz ebben a kapcsolatban.Meg evekig fizetheted a hitelt,eszre sem veszed,elmegy melletted az elet,a gyerekvallalas idejebol kicsuszol,o meg majd kozli veled,hogy lecserel egy fiatalabbra, akinek egy even belul csinal gyereket.
Nem fog megváltozni.
Ez a hajó elment. Nem néztek egy irányba a jövőt illetően. Mire vársz? Viszont feletted is elmúlik az idő, se gyerek, se család nem lesz a végén. Döntsd el mit akarsz.
1. Leélni az életed egy semmilyen kapcsolatban megalkuvásokkal (ami azért elég nagy lemondást igényel a Te részedről), vagy
2. Gyorsan rendezni a dolgot és egy családcentrikus férfi mellett újrakezdeni (mert most még lenne rá időd, esélyed).
Inkább a megszokás beszél belőled mint a szeretet. Megszokásból pedig ne maradj együtt senkivel! A hiteles lakást pedig minél hamarabb rendezzétek le.
Nem mindenkinek jelent sokat vagy egyáltalán bármit is az esküvő, attól sok nő biztonságban érzi magát, azzal magadhoz lancolod a férfit. Benne ez játszódik le.
Nem attól fogjátok egymást jobban szeretni, hogy megesküdtök.
Még mindig bízol: HÁTHA megkér..megérik a feladathoz. 36 éves! Ideje lenne.
MAJD akar gyereket...Jön egy új nő, sok ésszel, egy fellángolás, és a nő "elfelejt" védekezni.
Könnyen jöhet új kapcsolata, hiszen nem sokat törődik Veled, ami ugye annak a jele, hogy részéről már parázs se nagyon van.
A TE barátaid milyen tanácsot adnának Neked???
Ha akarta volna, már a felesége lennél. A lagzi egyáltalán nem fontos, elég lenne a kéttanús esküvő is. Nem veled képzeli el az életét. Megváltozni nem fog, ebben ne reménykedj.
Ha te házasságot és gyereket akarsz, akkor lépj ki ebből a kapcsolstból.
Ugyan én nem ismerem az illetőt és a gondolkodásmódját, de amit leírtál az eléggé riasztó. Nem törődik veled, nem tudtok beszélni, nincsenek közös célok és a szerelem sincsen már meg. Itt két dolog van, a megszokás és az ismeretlentől való félelem. De van rosszabb is a pénzügyi veszteségnél. Közös gyerek egy szerelem és törődés nélküli kapcsolatban, bezárva a posványba amiből kitörni nagyon nehéz. A gyerek azt a példát fogja eltanulni amit tőletek lát, a szeretet nélküli kínlódást. Ez szokott lenne a fő baj az ilyen állóvíz-szerű kapcsolatokkal, ahol már évtizede nem változik semmi és nincsenek látható célok. Lehet kezdeményezni komoly kenyértörős beszélgetést, de az apaszerepbe "bezsarolt" ember nem nagyon szokott beválni apaként vagy épp férjként. Vagy ő is akarja, vagy csak az idő telik.
Egy szakítástól nem kell félni, mert csak az eleje a nehéz. Aztán lezárulnak a pénzügyek, új helyre mentek, megismertek másokat és visszagondolva csodálkoztok, miért vártatok ennyit. Rajtad is áll mit szeretnél igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!