Hova menjek lakni? (nem megoldást várok, csak ötleteket)
Apámnak tegnap megígértem, hogy ma elmegyek. De ezt jól megcsináltam... 90 ft-om van (amúgy a többit mind neki adtam akármennyi pénzem volt...na mind1). Nagyszülőknél, rokonoknál nincs hely, meg nem is zavarnám meg az életüket azzal, hogy befészkelődök. Barátaim nincsenek.
Hajléktalanszállóra elmenni túlságosan "félek".
19 leszek, szóval nincs jogom itt lenni.
Szerintem ... egy kicsit sz*rban vagyok :/
Bemesz a legkozelebbi mekibe/tescoba azzal hogy dolgozni szeretnel. Ha felvesznek, akkor annyival mar elobbre vagy, hogy lesz valami bered ha nem is sok.
Apadnak tenyleg nem volt jo otlet beszolni, az agat nem magunk alatt szokas elvagni... Most mar ne csinalj segget a szadbol, vagy menj oda hozza, mondd el neki is hogy sajnalod hogy mi van, bocsanatot kersz, aztan meglatod mi lesz, vagy akkor tenyleg menj, de ha siman csak ulsz es duzzogsz, azzal csak annyit ersz el, hogy a szavad nem er majd semmit.
Legalabb valami halozsakod van?
Nagyszulok az is lehet hogy reg nem elnek mar, vagy ha igen akkor is boven lehet hogy parszaz kilometerre, 90 forintbol meg hogy menjen oda? Allas kell, es lehetoleg valami gyors culager idenymunka amibol hirtelen keszpenzt tud szerezni.
Falun laksz vagy varosban? Ha falun, akkor jarj korbe hol tudnal segiteni haz korul ezt azt nemi penzert. Ha varos, akkor jard az utcat amig nem talalsz valami napi munkalehetoseget, ami rogton a nap vegen fizet, segithetsz pl koltozkodesnel cipekedni, vagy ilyesmi. Lenyeg hogy gyorsan penzhez kell jutnod, legalabb annyihoz ami fedezi parheti megelhetesed, utana johet a szobaberles ha mar van valami allas.
Senkit nem pontoztam se le, se fel.
(szándékosan) nem írtam sokat arról, hogy mi van itthon, milyen a kapcsolatom apámmal, ezelőtt mi volt, ki mennyit fizetett stb. , csak feltettem a kérdést, hogy ilyen esetben hova lehet menni.
Apám egy mocskos, büdös alkoholista, még keveset is "kötekszek" vele. Elcseszte az életünket (nem szoktam másra verni a nyomorúságomat, de nagyon elcseszett ember lettem és néha elgondolkodok azon, hogy normális élettel milyen lettem volna). Nem részletezek semmit, mert 1.kit érdekel, nem pszihológusnál vagyok, hogy regéljek. 2. nem ez volt a kérdés.
Nem értem miért kell egyből személyeskedni, többet tűrök mint veszekszek vele, mert tudom a helyem.
Egyébként nővérem családja anyagilag nagy sz*rban van és őt segítettem 100.000 !! forinttal, ezért nem tudtam az elmúlt hónapokban a rezsibe is adni itthon. 100 ezer az rengeteg pénz (nekem) és most főként emiatt élek itthon ingyen
Ne menj el.
Keress tovább munkát.
Amíg nem találsz, addig csinálj bármilyen alkalmi munkát. Fizikai munka azért szokott lenni általában. Vagy Tescoban árufeltöltés. Ilyesmikre gondoltam.
Beszéljétek meg. Most azért, mert hozzá vágtad, hogy elmész, nehogy már elmenj egy hajléktalanszállóra.
Mekibe mindig kell munkaero. Korbejarhatsz lepcsohazakba is akar hogy vallalsz takaritast. Ha Jehova tanuk jarhatnak mindenhova becsongetni, akkor te is. Lehet hogy huszbol 19szer elhajtanak, de ha egyszer kapsz valamit mar akkor is megerte, es aznapra van mit enned.
Ami meg a szazezret illeti hat jo nagy marha voltal. Szep dolog segiteni, de ha nincs mibol, akkor nincs mibol. A minimalis vesztartalekodat elted fel, ezert vagy bajban.
Meg egy otlet: vidd vissza az uvegeket...
"Ha Jehova tanuk jarhatnak mindenhova becsongetni, akkor te is" ez nagyon jó volt !!! :D
ez a becsöngetés mindenhova nem jó ötlet, mert itt... hát lényegében nem olyanok laknak akik barátságosak.
igen, nagy marha voltam, hogy nővéremnek adtam pénzt... De ő addig meséli a sztoriját amíg te érzed rosszul magad amiért nem adsz neki pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!