Ha betegen születne gyermeket (mondjuk nem tudták kiszűrni a rendellenességet terhességkor) felnevelnéd, vagy beadnád egy otthonba?
Baszarok:-DDD
Nem igazán izgat, de ki pontozhatott le azért, mert felnevelnék egy beteg gyereket??
Valakinek ez nem tetszik:-DD
Kedves 16.00-os, megértelek! a mi családunkban ugyan nem ilyen nagy a probléma, de hasonló, az én ikertestvérem mozgássérülten született, anyukám pedig 14 éves korunkig bírta, ő is ilyen "élőhalott" volt már meg teljesen tönkrement mikor meghalt.
Apánk ugyan még él, de nem vállal nyilvánosan minket a "barátai" előtt, nekünk meg nincs szinte senkink egymáson kívül, nem nagyon barátkozott velünk senki, általánosban ki voltunk közösítve végig, később már nem volt olyan rossz a helyzet, de hát így se jó.
Tesómat egyébként lehetett volna kezelni gyerekkorában, de csak pesten, és mivel nem éltünk jó anyagi körülmények között,így sajnos ez nem történt meg.
Viszont én nagyon sajnáltam volna, ha tesómat nem vállalták volna a szüleim,és intézetbe adták volna, én nagyon szeretem őt, mert amúgy egy értelmes, kedves, érzékeny ember. Akik meg amiatt nem barátkoznak vele/velem, mert ő mozgássérült, egyébként se lettek volna igaz barátok...
15:20-as vagyok.
Nyugi,engem is lepontoztak mert azt írtam nem vállalnám a beteg gyermeket.Pontosan azért nem amit a 40éves anyuka írt! Le a kalappal előtte,mert egy ilyen életet vállalni végig csinálni nagy akarat erő szükséges!
Nos,továbbra is le lehet pontozni engem azért mert gyáva vagyok,vagy esetleg nincs akaraterőm!!Igen NINCS! De nem is akarom,hogy legyen ilyen téren....
Én akik nem vállalták a gyereket, nem pontoztam le, bár nem értek velük egyet, de még jó, hogy ez csak fiktív kérdés. Mármint itt.
Remélem mindenkinek egészséges gyereke lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!