Hogyan dolgozzam fel, hogy láttam a szüleimet szeretkezni?
Figyelt kérdés
hamarább értem haza mint azt várták és ennek az lett az eredménye, hogy rajtakaptam őket, azóta nem tudok velük beszélni meg kerülöm őket, van valami megoldás?2016. febr. 1. 16:58
21/24 anonim válasza:
Örülj neki hogy a szüleidnek örömmel telik a kettesben töltött ideje. Örülj neki hogy kiegyensúlyozott a házasságuknak ez a része. A többivel ne foglalkozz! Sokan boldogok lennének a helyedben. Tudod miért? Mert egyben van a családjuk. Sokan vannak akiknek azt kell feldolgozniuk hogy a szerető szüleik mindketten vagy csak az egyikük másnál keresi a boldogságot. Sokan élnek úgy hogy a válás esélye ott lebeg az otthonukban. Sokan félnek hogy ha a szülő mégsem a másik szülőjét választja társának az egész életük borul. Féltik a biztonságukat. Lehet hogy neked is vannak ilyen ismerőseid az osztályban. Sokan vannak akik azzal küzdenek hogy apukájuk vagy anyukájuk mellett egy új személyt kell elfogadniuk, közben a hányinger kerülgeti őket ha a kedvesnek kell lenni hozzá. Szóval így dolgozd fel! Érezd magad szerencsésnek! A szüleid is tanultak belőle hogy be kell zárni az ajtót legközelebb. Te is tanultál belőle hogy kopognod kell ha hamarabb mész haza a suliból. Amit most kialakítotok szokást azt várhatod majd el te is tőlük ha szerelmes leszel és nálad alszik a párod. Örülj hogy érdekesek egymásnak a szüleid!
22/24 anonim válasza:
Ha már végképp nem találod a helyed, esetleg beállhatnál az idegenlégióba.
23/24 anonim válasza:
Jézusom..miért kell leteremteni a kérdezőt? Persze a szeretkezés normális emberi dolog, és örülni kell neki, hogy a szülei szeretik egymást, de azért ezzel "gyerekként" szembesülni lehet traumatikus élmény! Szerintem amúgy idővel túlleszel rajta, esetleg vicceljétek el a szüleiddel az segít szerintem :) és próbálj ne erre gondolni, persze kínos, de nevessetek rajta, az oldja a helyzetet!
24/24 anonim válasza:
mindenképpen kérdezzél meg egy pszichológust, mert ebben a kérdésben is rengeteg variáció van, mert sokan azt mondják, hogy az ödipusz komplexus miatt a gyerek féltékeny lehet a szülőre,és az nem jó, ha csak egymásra koncentrálnak a szülők, elveszik a gyerekről a figyelem, és totál kirekesztve érzi magát a szülők szerelméből, persze egy szeretkezést látni, hát az is kérdéses hogyan történt mit látott és miért nézte végig, és hogyan kiváncsiságból, vagy nem tudott máshová menni aludni, vagy a szülők tapintatlanságából, de az is egy másik tészta, mert ha meg utálják a szülők egymást és örökös gyűlülködésbe nő fel a gyerek, akkor, hát akkor meg nem tanul meg szeretni, csak azt tanulja meg hogyan lehet manipulálni másokat, hogyan lehet a gyűlölet kiskapuin ki- és bemenni, hogyan kell a jó űt helyett állandóan a rosszat választani és a soha többé vissza nem fordulni és így tovább, mert azt látta, hogy gyűlölet van és okos megjegyzések vannak és közben van pár fejbólintás, meg azt látta, hogy kijátszhatja az apját, az anyját, vagy, ha szerencsétlen mégis jó, és nem rosszozzuk le, akkor meg egyedül marad a jóságával, mert ugye mindneki gyűlülködni tud csak a környezetében, és így megszokja, hogy sokkal többa segítség a rossz oldalon, ahol gyilkolnak ugyan, de legalább történik mégis valami, a jó oldalon állandóan erényesnek kell lenni iszonyú fárasztó, szeretni kell, szeretve kell lenni és egy csomó erényes, értékes dolgot csinálni, totál feleslegesen, mert a kutya nem veszik észre, maximum a szomszéd bácsi, aki egyedül séteáltatja a kutyáját és az jó már, egyébként senki, hát szerintem egy szeretkezés talán nem akazstja annyira ki az embert, mint egy fogyókúrás életmód
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!