Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Hogyan dolgozzam fel, hogy láttam a szüleimet szeretkezni?

Figyelt kérdés
hamarább értem haza mint azt várták és ennek az lett az eredménye, hogy rajtakaptam őket, azóta nem tudok velük beszélni meg kerülöm őket, van valami megoldás?
2016. febr. 1. 16:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
42%

Ugyan, aki lepontozott, magyarázza már el, hogy mi baja volt/ van a válaszommal!

A százalékok nem érdekelnek, nem egy olyan választ írok, amire előre tudom, hogy le lesz pontozva. De arra azért őszintén kíváncsi vagyok, hogy hogyan működik egy ilyen "lepontozós troll" elméje. Mikor,mi alapján pontoz, mit élvez benne...?

2016. febr. 1. 18:53
 12/24 anonim ***** válasza:
32%
( Ja, azt lehagytam az előbb, hogy a "# 9/11 Időpont ma 18:02" vagyok.)
2016. febr. 1. 18:54
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
66%: én nem pontoztam senkit, se fel, se le. De igazad van. Logikát meg ne itt keress ezen az oldalon.
2016. febr. 1. 18:54
 14/24 anonim ***** válasza:
49%

"Logikát meg ne itt keress ezen az oldalon." - Ó, azon már rég túl vagyok! :-)

Csak kíváncsi lennék rá, hogy hogyan működik egy ilyen állatfaj. Egyszerű tudományos érdeklődés.

2016. febr. 1. 19:02
 15/24 anonim ***** válasza:
43%

"Csak kíváncsi lennék rá, hogy hogyan működik egy ilyen állatfaj. Egyszerű tudományos érdeklődés."

Nos, éppen aktuális kedvükben, RL sértve, nyomkodnak gombokat. 15 és 85 éves, sok diplomás és nyóc általánost végzett is. Pestről, tanyáról, Londonból..... Nyilván sejted :)

2016. febr. 1. 21:17
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

És most ebben mi van?

Velem nem fordult elő ilyen sosem, mert az én szüleim születésem előtt szétmentek, de ha együtt éltünk volna, és ez megtört3nik... Hát Istenem, egészségükre...

2016. febr. 2. 10:50
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, ezen mit kell FELDOGOZNI!??!?!?

Ez egy természetes dolog, semmivel sem problémásabb, mint hogy esznek elötted!

A szeretkezés nem valami traumatikus dolog, hanem egy örömszerzési módszer, ezt minden értelmes ember tudja és nem akar ki azon, ha egy PÁR ilyen módon is szereti egymást.

2016. febr. 2. 16:12
 18/24 anonim ***** válasza:
86%
személy szerint örültem volna, ha néha látom a szüleimet összebújva, vagy akár csókolózni, mert igy kb. úgy jött le, mintha testvér módjára éltek volna egymás mellett. Nem szeretkezni akartam volna látni őket, csak azt, hogy szeretik egymást.
2016. febr. 3. 17:51
 19/24 anonim válasza:
100%
Lepj tul rajta.Semmi szegyen vagy lelkizes ez az elet velejaroja.Ez nem paraznasag.
2016. febr. 4. 21:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Ne csinálj már ebből ilyen nagy problémát. Felejtsd el és kész. Inkább örülj a szüleid boldogságnak. Pár év múlva te is szexelni fogsz, nyugi.
2016. febr. 4. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!