Hogyan dolgozzam fel, hogy láttam a szüleimet szeretkezni?
Ugyan, aki lepontozott, magyarázza már el, hogy mi baja volt/ van a válaszommal!
A százalékok nem érdekelnek, nem egy olyan választ írok, amire előre tudom, hogy le lesz pontozva. De arra azért őszintén kíváncsi vagyok, hogy hogyan működik egy ilyen "lepontozós troll" elméje. Mikor,mi alapján pontoz, mit élvez benne...?
"Logikát meg ne itt keress ezen az oldalon." - Ó, azon már rég túl vagyok! :-)
Csak kíváncsi lennék rá, hogy hogyan működik egy ilyen állatfaj. Egyszerű tudományos érdeklődés.
"Csak kíváncsi lennék rá, hogy hogyan működik egy ilyen állatfaj. Egyszerű tudományos érdeklődés."
Nos, éppen aktuális kedvükben, RL sértve, nyomkodnak gombokat. 15 és 85 éves, sok diplomás és nyóc általánost végzett is. Pestről, tanyáról, Londonból..... Nyilván sejted :)
És most ebben mi van?
Velem nem fordult elő ilyen sosem, mert az én szüleim születésem előtt szétmentek, de ha együtt éltünk volna, és ez megtört3nik... Hát Istenem, egészségükre...
Nem értem, ezen mit kell FELDOGOZNI!??!?!?
Ez egy természetes dolog, semmivel sem problémásabb, mint hogy esznek elötted!
A szeretkezés nem valami traumatikus dolog, hanem egy örömszerzési módszer, ezt minden értelmes ember tudja és nem akar ki azon, ha egy PÁR ilyen módon is szereti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!