Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy elengedjenek PlayIt-re?
Két lány videós kisorsolt egy PlayIt jegyet, melyet én nyertem meg. A várostól messze lakunk, viszont a két lány kijönne elénk. Az egyik osztálytársam, illetve a testvérem (16) is jönne velem. Hogy bírhatnám jobb belátásra a szüleimet?
14/L
Nem csoda, hogy nem engednek el!
A PlayIt ugyanis tele van drogosokkal, lecsúszott alkoholista emberekkel. Ráadásul terroristák is látogatni szokták ezt a rendezvényt. Úgyhogy én megértem a szüleidet.
Javasold nekik, hogy személyi testőr kíséretével mennél akkor.
Ugye az első csak viccelt?
Én először 12 évesen voltam PlayIT- en ,most 14 vagyok ( ráadásul lány) azóta minden budapestin ott voltam.
Én se lakok közel hozzá ,bár mi csapatban autóval szoktunk menni.
Nyugi semmi bajod nem eshet. Egy valamire kell figyelni: ha normál jegy nyitásra mentek akkor sokan szoktak sorban állni. 3-4 (5) kisebb ( kisvárosi) utcát meglehetne tölteni azokkal,akik 10 óra körül akarnak bemenni . A tömeg nagyon tol és könnyen elválhattok,de ha átmentetek a " kapun" és megszereztétek a karszalagot ,akkor már eloszlik a tömeg,bár nem tudom melyik városba mész PlayIT- re ,ott lehet kevesebb a tömeg,csak a budapestiről rudok nyilatkozni.
Nagyon várom a következőt is.
Bocsi a helyesírási hibákért telóról vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!