Láttam a szüleimet szexelni elmúlik ez az érzés vagy már semmi sem lesz ugyanolyan?
Már megint itt vagy ezzel? A következő megint az lesz,hogy a te ágyadba csinálták,és jajj mit tegyél? Fárasztó ez a szünet úgy látom.
FAKE
Szóval úgy volt hogy:
Parasztházunk van amiben a nappali és a konyha egyben van. Sajnos nincs elég szoba és ők a nappaliban a heverőn alszanak. Vihar volt és arra ébrettem hogy fáj a fejem. Mivel még ment a tv gondoltam kimegyek iszok mert utánna mindig jobb a fejfájásom. Szóval megyek erre hopp anyám apámon ül(deréktájon) mivel alapból gyorsan mentem hopsz be a konyhába töltök egy pohár vizet közben katya csattanást hallok megiszom aztán ugy ahogy jöttem megyek de még egy pillanatra rájuknéztem és wow már nem ott ül hanem mellette fekszik. Szóval így volt. Szerintem azt hitték hogy nem láttam őket mert kb fél percet voltam ott. Ezt arra is alapozom hogy ma nem próbáltak erről beszélni velem pedig volt hogy csak anya meg én voltunk otthon. De holnap be kell mennem apámmal bevásárolni. Lehet apa-fiú téma lesz. Nem tudom hogy hogyan beszéljek majd vele erről ha esetleg szóba hozza és azaz érzés is van mint amikor tudsz valamit valakiről és nem mondhatod el senkinek és téged nyomaszt.
légy férfi és emészd meg! Te is ugyanígy fogsz majd cselekedni, ha nagy leszel! Nincs ebben semmi rossz inkább jó! Ha apukád szóba hozza nem kell zavarba jönnöd, mert ez a természetes, hogy ők szexelnek!
Te is fogsz majd ilyen helyzetbe kerülni :)
Ne rágódj rajta, mert felesleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!