Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Láttam a szüleimet szexelni...

Láttam a szüleimet szexelni elmúlik ez az érzés vagy már semmi sem lesz ugyanolyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok láttam a szüleimet szexelni szeretem őket és örülök neki hogy 30 év után még mindig szeretik egymást de most valamiért mégis kellemetlenül érzem magam a közelükben.

2015. aug. 17. 16:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Szex egy természetes dolog. Ezt kéne elfogadni, meg hogy ha nem szexeltek volna soha, akkor te se lennél. Örülj neki,hogy még ez is erősíti a kapcsolatukat!

Valamint velük is beszélhetnél erről.

2015. aug. 17. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Hús-vér embernek fogod őket látni, természetes vágyakkal, nem félistennek.

Eltelik egy kis idő, és mosolyogni fogsz az egészen.

Úgyhogy fel a fejjel.:-)

2015. aug. 17. 18:14
 13/16 anonim ***** válasza:
44%
Előfordul az ilyesmi, de legalább nem arra ébredtél, hogy hangosan nyomják, és lesz@arják, hogy te is ott vagy, mert itt sajnos szokott sok ilyen kérdés is lenni. Tök véletlen lehetett, azt hitték, hogy alszol, és diszkréten próbálták megoldani a dolgot. Valamikor muszáj nekik is csinálni, ha állandóan otthon vagy.
2015. aug. 17. 18:14
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Mennyi idős vagy, hogy ilyen ciki neked ez a téma?
2015. aug. 17. 18:15
 15/16 anonim ***** válasza:
79%

Ha 30 éve együtt vannak akkor már felnőtt férfi vagy és biztosan lsz szexuális életet ezért nem kellene hogy megrázzon ennyire.

Én 9 évesen hallottam a szüleimet, akkor nagyon fura volt számomra. Pár napig kattogott az agyam rajta de túlléptem.

Ha most 24 évesen látnám nem is érdekel, jobban zavarna ha engem látnának szexelni a barátommal.

2015. aug. 17. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

Egyszer én is megláttam őket 10éves korom körül,úgy rácsodálkoztam hogy végignéztem,láttam mindent.Akkor tudtam levenni a szemem mikor felkeltek mosakodni.

Soha nem hoztam szóba,ők nem tudták hogy láttam.

Először kicsit nekem is fura volt,pár nap után elmúlt.

2015. aug. 22. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!