Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem mindig ugyanolyan érzés?
Figyelt kérdés
Aki volt már életében többször is szerelmes, annak ugyanolyan érzés volt, vagy mindig más?2013. szept. 25. 14:46
1/7 anonim válasza:
a szerelem olyan mint a pia, van erősebb, gyengébb, édesebb, keserűbb... mindegyiktől beállsz, aztán mikor kijózanodsz fáj a fejed
2/7 Lina93 válasza:
Nem. Ez változó, van, hogy erősebbek az érzelmek és van, hogy gyengébbek.
5/7 anonim válasza:
az elsőbe nagyon szerelmes voltam. aztán jött a második, akibe mégjobban! :) ő vele vagyok most is :) amikor rámnéz, a szívem hevesen kezd el dobogni, akkor is, ha csak mellettem fekszik, ha csak rá gondolok, ha megcsókol... imádom őt! :)
6/7 anonim válasza:
Nem mindig ugyanolyan. Az elsőbe szerelmes voltam. A másodikba mégjobban. A harmadikba még annál is jpbban. És most megismertem egy fiút és ha eddig azt hittem nem tudok már ennél jobban szeretni senkit, akkor nagyot tévedtem. Ha nincs velem, esküszöm szinte elvonási tüneteim vannak. Ha egy napnál tovább nem látom, már halucinálni kezdek... :D
7/7 anonim válasza:
te utolsó, ez már beteges kicsit nem? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!