Hogy győzzem meg a szüleimet?
Van egy olyan online játék hogy Star Stable.Naugye anyuék nem akarnak star rider-t venni nekem mert kb.9000.FT. de én nagyon akarok mert ahhoz kapumk egy csomó funkciót és minden héten kapunk Star Coin-t.Meg a játék háromnegyed részére csak Star Riderek léphetnek.Én nagyon akarom a ridert mert majdnem mindenkinek olyana van.
Tippek??
drágám, megkapod, aztán pár hét múlva meg majd mást akarsz. (tapasztalatból mondom, hogy mindig van vmi, amit akar nagyon az ember, aztán megkapja/megveszi, 1-2 hétig az az újdonság, meg örülsz neki, aztán mikor jön vmi más, akkor szépen el van felejtve)
most össze fog dőlni Buda vára, ha nem kapsz meg valamit, mai másoknak van?
de egyébként össze is gyűjtheted rá a pénzt és akkor a saját pénzedből olyan hülyeséget veszel, amilyet akarsz.
nem kell majmolni a többiek hülyeségét.
te vagy a nagyobb? mert ha igen, akkor csak azt tudom mondani, hogy szívás.
apu is mindent magának vett meg, az öccse meg megkapta. anyu meg dettó.
figyelj,
1: mondd el a szüleidnek, hogy neked ez szarul esik. hogy a tesód mennyi mindent kap, mennyi pénzért, te meg semmit.
2: kérj pénzt szülinapra, névnapra...stb-re. én is mindig abból spóroltam össze mindent. (volt, hogy összekapartam egy házimozira is) én se kaptam külön zsebpénzt hetente vagy havonta
3: kérd a játékot szülinapra, névnapra, valamire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!