Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg a szüleimet?

Hogy győzzem meg a szüleimet?

Figyelt kérdés

Van egy olyan online játék hogy Star Stable.Naugye anyuék nem akarnak star rider-t venni nekem mert kb.9000.FT. de én nagyon akarok mert ahhoz kapumk egy csomó funkciót és minden héten kapunk Star Coin-t.Meg a játék háromnegyed részére csak Star Riderek léphetnek.Én nagyon akarom a ridert mert majdnem mindenkinek olyana van.

Tippek??

2015. jún. 20. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
oh, és az nem lehet, hogy 12 évesen kicsinek tartanak ahhoz az adott játékhoz?
2015. jún. 20. 16:37
 12/19 A kérdező kommentje:
azt mondtzák az előbb h "ilyen játékért nem költünk el ennyi pénzt keress oyan játékot amiért nem kell fizetni" és a tesóm 18 éves csak mondom
2015. jún. 20. 16:38
 13/19 A kérdező kommentje:
nem lehet h kicsinek tartanak mert avval még a 8 évesek is játszanak meg hát állatos nem zombis
2015. jún. 20. 16:39
 14/19 anonim ***** válasza:
De ennyire szereted a lovakat,akkor miért nem kérsz egy lovarda-bérletet,vagy pár alkalmat,hogy lovagolj,igaziból.Annak tényleg lenne értelme.Én sem a neten nézegetem a kutyás videókat,meg játékokat,hanem szereztem egy kutyát,és önkénteskedem.Hidd el,ebben jobban benne lennének a szüleid.
2015. jún. 20. 16:43
 15/19 A kérdező kommentje:
azt modnták h kapok 3 hónaposat ami 2500 és három hónaponta fizetünk 2500-t yeaaaahhh örülök mint az állat :DDD
2015. jún. 20. 16:49
 16/19 A kérdező kommentje:
és megigérték h elmegyünk lovardába :D
2015. jún. 20. 16:49
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, hogy tök jó fejek csak a hülyeségekre nem vevőek.
2015. jún. 20. 16:59
 18/19 anonim válasza:

Vegyél napos ridert :) telefonal kell

Rámész az egyik rider ajánlatra és alul van hogy telefonnal fizetek arra rákattintsz és kiad egy csomót

Én a 15 naposat szoktam venni kb 500ft :) azt leveszi az egyelegedből :)

Ha nincs pénz a telódon sunyiba vegyél a szüleidéröl :D vagy beszéld meg velük

2015. jún. 21. 15:10
 19/19 anonim válasza:

Lehet már nem aktuális és már lehet nem is érdekel az SSO, viazont én talán tudok segiteni. Nálunk is ez a probléma, a szükeim nem akarták kifizetni a hugomnak a Star Ridert. Én meg megsajnáltam és elkezdtem keresgélni a neten vmi hack után. Mivel ez online játék ezért nem lehet meghackelni. Nade találtam egy oldalt ahol accountok vannak, amikkel tudsz játszani. Nem működik mindegyik de vannak star rideresek is. Én pont találtam egy jót, beléptem és megváltoztattam a kodját, így már csak a hugom tudott belépni.

[link]

2019. jan. 3. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!