Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem meg a szüleimet...

Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy ne járjak ehhez a matek tanárhoz?

Figyelt kérdés

Ázsiai származású vagyok, eddig magyar tanáraim voltak, most pedig egy ázsiai. A szüleim nagyon ragaszkodnak hozzá, mert ugyanolyan származású mint én. Viszont én gyűlölöm. Szarul magyaráz, le butáz, bunkó, utálom, és az hab a tortán, hogy ő is utál. Most jelentkezni fogok egy másikhoz, ami ilyen felveteli előkészítő, és anya azt mondta, hoy hogyha ez jó lesz, és segít, akkor nem kell már a mostanihoz járnom. Tudtok valamit, amivel most rögtön elmehetnék ettől a tanártól?

Az is rossz, hogy mindig egy millió leckét ad, otthon pedig a tesóm ellenőrzi, de nem segít, így kb 4 óra mire megcsinálok egy feladatot. Nem megy a matek, de ezzel a tanárral nem is fog, 6 hónapja járok hozzá, és még mindig 3-mas vagyok belőle. Semmit se segít, és még az órái is drágák. 2 óra: 5000 valamennyi. Így 1 hónapban 50 000 kell fizetni azt hiszem. A szüleim meg nem állnak olyan jól a pénzzel. Esküszöm, rohadtul utálom ezt a tanárt, a pokolra kívánom. HOGYAN "TÜNTETHETNÉM" EL MINÉL GYORSABBAN, S MAGYARÁZNÁM MEG A SZÜLEIMNEK, HOGY NEM TANÍT NEKEM SEMMIT????????????????

2014. szept. 11. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem, aki szentimentális okok miatt hoz egy döntést, azt nem lehet meggyőzni racionális érvekkel.

Ha már közel a felvételi előkészítő akkor talán a legjobb ha összeszorított fogakkal kibírod ezt a kis időt.

2014. szept. 11. 17:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Legyél határozott. Nekem a fiam járt egy tanárhoz egyetemi előkészítőre, de nem volt neki szimpatikus. Megmondta a tanárnak, hogy többet nem jön, mert neki ezért, meg azért nem megfelelő a tanár módszere. A tanár ugyan nagyon rossz néven vette a kioktatást, de nem volt mit tennie. A fiam pedig szerzett magának egy kiváló tanárt, akivel nagyon jól megértették egymást. Mi, a szülei, nem szóltunk bele, hiszen azt ő tudta, hogy tud-e a tanártól tanulni, vagy sem.
2014. szept. 11. 17:25
 3/3 Tom Benko ***** válasza:
Mindenféleképpen el kell mondani neki, hogy mi a problémád vele tulajdonképpen. Elsősorban neki, mert róla van szó.
2014. szept. 12. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!