H győzzem meg a szüleimet h új laptop kell?
Figyelt kérdés
van egy 6 éves laptopom de már elég rossz állapotban van arra még jó h netezzek,de zenét hallgatni játszani már egyáltalán nem jó,és nekem elég lenne egy 120 000 is de ők azt mondják h 180 000 kell de akkor gyűtsem össze rá én a pénzt2013. márc. 29. 15:31
2/9 anonim válasza:
Vegyél asztalit okostojás, ugyanazt asztaliba jóval olcsóbban megkapod,mint laptopba, és akkor a 120-ból is kijön,amit akarsz.
3/9 anonim válasza:
Annyit tudok mondani, hogy 120-ért vettem fél éve Toshiba laptopot és tökéletesen jó, a régit meg el tudod adni szervízbe alkatrésznek!
4/9 anonim válasza:
Akkor álljál neki. Van valami kereseted?
5/9 anonim válasza:
Spórolj. Gyűjtsd össze a felét, és ha látják hogy komolyan akarod, lehet kipótolják. De azt ne várd el tűlük hogy az egészet ők állják..
6/9 anonim válasza:
Játszani alapból sem jó a laptop.
7/9 anonim válasza:
Bocs de ha ilyen értelmetlen dolgokra kell a gép, én sem adnék egy fillért sem. Kicsit ki kell pofozni amúgy, és kész. Nekünk is van egy 10 éves laptopunk, kétévente kiganézom, és gyönyörűen működik, csak az akksi sz@r már, de az meg mindegy. Internetezni, zenét hallgatni sőt még akár munkára és tanulásra is kiváló, a játék meg fail, akkor gyűjtsél.
8/9 kovpet válasza:
Zenét hallgatni utoljára a 486 SX 33-as procis gépem volt kevés. Gyanítom, hogy akkor te még nem is éltél. Valamit rosszul csinálsz.
9/9 anonim válasza:
Format és windows 8 segítene rajta ideiglenesen, amíg meglesz a pénz.
Gusztustalanul néz ki a win 8, de tagadhatatlan, hogy a hülye csempék kitiltása után megközelítőleg 5x gyorsabb, mint a win7 (xp-ről meg vistáról meg inkább ne is beszéljünk). Ráadásul ami engem meglepett, hogy installáláskor rengeteg addig megoldatlan driverhibát felismer és automatikusan kijavít. Szerintem egy próbát megér ideiglenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!