Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nővérem túl engedékeny a...

A nővérem túl engedékeny a lányával, ami szerintem nem normális, te szó nélkül hagynád?

Figyelt kérdés

A nővéremnek van egy 10,5 éves lánya és egy 2 évvel fiatalabb fia. A gond az, hogy a lányát egyáltalán nem fegyelmezi, nem ismeri a nem szót, úgy káromkodik akár egy kocsis, ha veri az öccsét annak kell odébb állni, mert a lány az sérthetetlen. Ami elképesztő az az, hogy a kora ellenére nincs még 130 cm sem a lánya, pedig a gyerek apja 180 cm. Ha a gyerek elordítja magát, hogy anya fagyi, akkor azt ebédel, mikor én vigyázok rájuk sem eszi meg a normál kaját mondva, hogy ő a sült krumplit, popcornt szereti. A nővérem dolga, hogy hogyan kezeli a helyzetet, de téged nem aggasztana, ha a gyerek a szemedbe hazudna bármiről és azt látnád hogy már ilyen kicsi korában teljességgel gátlástalan. A macskát a minap majd megfojtotta mert az öccse elkérte tőle, persze nem akarta oda adni, mire én hülye azt mondtam, hogy döntsétek el kő papír ollóval, amit a fiú nyert kettőből kétszer, de a lány csak nem adta oda, végül a fiú engedte el a macskát, abban a pillanatba a lány is eldobta, mehetett világgá, mert ha már cibálni nem lehetett akkor neki se kell.

Nem az a gondom a kajával, hogy néha-néha ne lehetne megenni az ilyesmit, hanem, hogy szinte egyáltalán nem eszik mást és az osztályban a többiek egy fejjel magasabbak tőle, már az iskola orvos is behívatta a nővéremet, és javasolta, hogy vizsgáltassa ki a gyereket. A nővérem, meg ahelyett hogy csinálna valamit, büszke rá, hogy milyen ,,talpraesett'', holott egyszerűen csak rosszindulatú (mindenkinek rosszat kíván)és erőszakos. Nincs beleszólásom, csak gondoltam leírom, mert biztos nem egyedi eset...

2016. febr. 1. 14:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%

fedvény:

"ott b**tam volna le neki egy akkorát, hogy _elered az orra vére_, ha a macskát..."

(#20)

2016. febr. 2. 22:53
 22/25 anonim ***** válasza:
49%

...ha pediglen Te vigyázol rá, és hepciáskodik, hogy fagyi, csipszi, popcorn, akkor jöhet a "hát akkor ÍJB, édesem, itt csak normális kaja van, nem szemét, legfeljebb maradsz éhen, és csendben játszódva kussolsz."

(Még mindig a #20 voltam)

2016. febr. 2. 22:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Felvázolnám neki a jövőjét. Ha a macskámat bántaná úgy elverném a kezét, hogy tapsolna a taktikai tanácsadó is. Ha nálad van akkor az van amit mondasz neki. Anyukának meg szólni, hogy ha 15-16 éves lesz akkor őt is szájba fogja verni a kis tündér.
2016. febr. 27. 23:21
 24/25 anonim válasza:
Szó nélkül hagynám. Vagy elviném a gyereket és az anyját pszichológushoz.
2021. dec. 31. 08:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Inkább a kérdezőt kellene bevinni valahova.
2022. jan. 2. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!