A nővérem túl engedékeny a lányával, ami szerintem nem normális, te szó nélkül hagynád?
A nővéremnek van egy 10,5 éves lánya és egy 2 évvel fiatalabb fia. A gond az, hogy a lányát egyáltalán nem fegyelmezi, nem ismeri a nem szót, úgy káromkodik akár egy kocsis, ha veri az öccsét annak kell odébb állni, mert a lány az sérthetetlen. Ami elképesztő az az, hogy a kora ellenére nincs még 130 cm sem a lánya, pedig a gyerek apja 180 cm. Ha a gyerek elordítja magát, hogy anya fagyi, akkor azt ebédel, mikor én vigyázok rájuk sem eszi meg a normál kaját mondva, hogy ő a sült krumplit, popcornt szereti. A nővérem dolga, hogy hogyan kezeli a helyzetet, de téged nem aggasztana, ha a gyerek a szemedbe hazudna bármiről és azt látnád hogy már ilyen kicsi korában teljességgel gátlástalan. A macskát a minap majd megfojtotta mert az öccse elkérte tőle, persze nem akarta oda adni, mire én hülye azt mondtam, hogy döntsétek el kő papír ollóval, amit a fiú nyert kettőből kétszer, de a lány csak nem adta oda, végül a fiú engedte el a macskát, abban a pillanatba a lány is eldobta, mehetett világgá, mert ha már cibálni nem lehetett akkor neki se kell.
Nem az a gondom a kajával, hogy néha-néha ne lehetne megenni az ilyesmit, hanem, hogy szinte egyáltalán nem eszik mást és az osztályban a többiek egy fejjel magasabbak tőle, már az iskola orvos is behívatta a nővéremet, és javasolta, hogy vizsgáltassa ki a gyereket. A nővérem, meg ahelyett hogy csinálna valamit, büszke rá, hogy milyen ,,talpraesett'', holott egyszerűen csak rosszindulatú (mindenkinek rosszat kíván)és erőszakos. Nincs beleszólásom, csak gondoltam leírom, mert biztos nem egyedi eset...
fedvény:
"ott b**tam volna le neki egy akkorát, hogy _elered az orra vére_, ha a macskát..."
(#20)
...ha pediglen Te vigyázol rá, és hepciáskodik, hogy fagyi, csipszi, popcorn, akkor jöhet a "hát akkor ÍJB, édesem, itt csak normális kaja van, nem szemét, legfeljebb maradsz éhen, és csendben játszódva kussolsz."
(Még mindig a #20 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!