Normális, ha anya azért nem szirénázik, ha sötétben utazom át a koliba (vonat + tömegközlekedés), de amiatt már igen, ha sötétben lenne dolgom a városban?
Lényeg, a lényeg, amiatt még egy rossz szava sem volt, ha sötétben vonatoztam át (+ még az adott város tömegközlekedésével eljutni a koliig) a koliba, de amiatt már teljes mértékben ki van akadva, ha 17:00 után akarnék menni a városba, illetve dolgom lenne sötétben. Nem kell arra gondolni, hogy este 9-10 környékén mennék a városba 'korzózni'..
21l
Ne foglalkozz vele, semmi gond azzal amit csinálsz.
Attól higy 21 éves még nyugadtan függhet az anyukájától, hiszen náluk lakik, nem tudom miért kell egyből bas.tatni a kérdezőt..
Ne számolj be mindenről. Nem is értem, hogy minek szólsz a szüleidnek arról is, ha délután bemennél a városba, főleg úgy, hogy otthon sem vagy.
Felnőtt nő vagy, ha olyan kedved van akkor "korzózni" is elmehetsz.
Szirénázik?????
Nínónínónínó :D
Rendőrautónak képzeli magát :D
Adj neki elsőbbséget :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!