Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szegény családból...

Szerintetek szegény családból származóként esélyem sincs rendes életre?

Figyelt kérdés

Elég szegényesen élünk, még ételre, fűtésre úgy ahogy telik de kb. ennyi. 17 éves vagyok, jövőre érettségizek, sima gimnáziumba járok. Fogalmam sincs, hogy egyáltalán lenne e értelme főiskolára jelentkeznem, mert szeretnék, de anyagilag elég megoldhatatlannak tűnik, kb 200 km-re van tőlünk az a suli, amit kinéztem. De ez mind rengeteg költség: utazás, koli vagy albérlet, jegyzetek, étel, egyebek. Az én szüleim ezt tuti nem tudják állni, diákhitelt meg mindenhol annyira ellenzik. De úgy érzem, nekem soha semmire nem lesz lehetőségem. (normális munka, saját lakás, autó akármi)

Van itt valaki aki szegény családból jött és normális élete lett önerőből? Ti hogy csináltátok?

2016. jan. 5. 14:41
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Az okj 54 ugyanolyan E kategória mint most az okj 55. Csak az a régi képzés 3 éve, az 55-ös meg az új.

Véleményem szerint aki már két évet lehúzott nagy butaság kihagyni a harmadikat. Sokkal magasabb képzést ad, és fizuban is más.

2016. jan. 9. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!