Az aki szegény családból származik az, hogy "törjön" ki a szegénységből?
Tanulás? de nem tudnak támogatni akkor mi értelme?
Nincs motiváció, arra ösztönző, hogy tanulják mert nem tudnak semmit a szüleim megvenni.
Neked hogy sikerült? ha van itt ilyen ember?
Én elmentem fősulira, diákhitelből, mert akinek nincs más lehetősége, még mindig jobb, mint 0 végzettséggel gyárban robotolni életed végéig. Levelezőn jártam, a tandíj ment diákhitelből a fizumból meg éltem. Közben lett egy imádnivaló párom is, így már 2 fizuból elég jól kijöttünk, aztán én találtam suli után nagyon jó munkát és mostmár megvan mindenünk, saját szép ház, kocsi, pénz minden.
Pedig nagyon szegény családból származok.
le praktizáljak a helyi maffiával? :D (vicc)
jó hát hitel, de azt meg ki kell fizetni gondlom..
Ki kell fizetni igen, de nem mindegy, hogy havi nettó 320-ból fizetek ki 20 ezret vagy keresek érettségivel 80at.
Még hitellel is jobban élek...szerintem. De mindenki a saját szerencséjének kovácsa. ;)
A tanuláshoz nem kell a szüleidnek "venni" semmit, neked kell megeröltetni az eszed.
A tanulásban nem kell, hogy más támogasson, neked kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!