Miért csalod a párod? Kort és nemet is írjatok léci! És csak őszintén!
Először a párom csalt meg, én megbocsátottam, de nem tudtam benne megbízni. Minden nap eszembe volt. Akárhová ment, v késett valahonnan, csak az járt a fejemben, hogy lehet most is mással van. Aztán elkezdtem kételkedni magamban, abban, hogy szeretem, és egy ismerőssel beszélgettem róla, aztán kialakult vmi, érzelmeket adott, és ez jólesett. Megcsaltam vele a párom, és ez által döbbentem rá, hogy mégis őt szeretem. Azóta nagyjából begyógyultak a sebek, és nagyon jól megvagyunk.
22/L
Egyszerűen kiszeredtem belőle, és már csak a megszokás tartott minket együtt.
Megtalált egy régi "nagyszerelem" felizzott köztünk a múltbéli kapcsolat.
Így mielőtt hivatalosan is szakítottunk volna, én már mással is voltam.
Amúgy a vége felé a párom elég tapló módon viselkedett velem, így nem is törtem magam, hogy ellenálljak a kisértésnek.
Azóta a szeretőmet is elhagytam, vele rendesen szakítottam meg a kapcsolatom, és egy boldog kapcsolatban élek azóta.
23/L
Az elozo paromat csaltam, nem is egyszer, sokat bantott lelkileg, de amikor elhagytam volna, allandoan a jobbik oldalat mutatta es konyorgott. Aztan egy napon az egyik regi ismerossel osszefujt a szel... nem bantam meg! Ki is derult, de en a vegtelensegig tagadtam!
25L
az a legdurvább, hogy magamnak sem tudom megmagyarázni miért. ez már régóta érett, annak ellenére, h szeretem a páromat, és nincsenek komolyabb vitáink.
annyira elbaxott ember vagyok, hogy mindig kell valami izgalom, valami új. szánalmas, mi?
abba kell hagynom.
Sok hasonló válasz érkezett már,de azért én is leírom...Igen én is megcsaltam a volt páromat.Nagyon sokszor.
Fiatal voltam,és nagyon kíváncsi.Aztán jött egyetlen pillantás,és megláttam a mostani páromat.Egyből szerelem.Először csak beszélgettünk,majd minden találkozás után biztosabb voltam abban,hogy Ő az igazi.Majd jött egy pár lopott csók,amit sosem felejtek el,de szerintem Ő sem.:)
Sokat találkoztunk,mivel volt páromnak volt a főnöke.Tudom nagyon csúnya dolog volt ez tőlünk,de nem bántam meg egyetlen percet sem.A drága főnök Úrral augusztusban lesz az esküvőnk,szóval vethet rám követ mindenki,de ha nem csalom meg a volt páromat most nem lennék ilyen boldog.Lehet picit önző vagyok,de 6 éven keresztül szenvedtem,elég volt a boldogtalanságból.24/L
Én nem csaltam meg a párom,szakítottam vele mert már nem volt jó a kapcsolatunk.Azt nem értem és szerintem nem is fogom soha,h ha vmi nem működik vagy hiányzik a kapcsolatból azt miért kell erőltetni?Miért nem tudja a legtöbb ember kimondani ha vmi nem megy vagy már nem jó és másra vágyik.Miért kell a másikat megalázni?
És utólag én is csak azt tudom mondani:akinek nem inge ne vegye magára!
Sok megaláztatás és "szolgává" tett. A szeretőm most a férjem és ahogy ezt az előző v.ki írta, nincs az az aranyf@szú....
Mellette önmagam vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!