Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalod a párod? Kort és...

Miért csalod a párod? Kort és nemet is írjatok léci! És csak őszintén!

Figyelt kérdés
Akinek nem inge, ne vegye magára!
2010. márc. 24. 22:13
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
84%

Először a párom csalt meg, én megbocsátottam, de nem tudtam benne megbízni. Minden nap eszembe volt. Akárhová ment, v késett valahonnan, csak az járt a fejemben, hogy lehet most is mással van. Aztán elkezdtem kételkedni magamban, abban, hogy szeretem, és egy ismerőssel beszélgettem róla, aztán kialakult vmi, érzelmeket adott, és ez jólesett. Megcsaltam vele a párom, és ez által döbbentem rá, hogy mégis őt szeretem. Azóta nagyjából begyógyultak a sebek, és nagyon jól megvagyunk.

22/L

2010. márc. 25. 09:25
 32/42 anonim ***** válasza:
70%

Egyszerűen kiszeredtem belőle, és már csak a megszokás tartott minket együtt.

Megtalált egy régi "nagyszerelem" felizzott köztünk a múltbéli kapcsolat.

Így mielőtt hivatalosan is szakítottunk volna, én már mással is voltam.

Amúgy a vége felé a párom elég tapló módon viselkedett velem, így nem is törtem magam, hogy ellenálljak a kisértésnek.

Azóta a szeretőmet is elhagytam, vele rendesen szakítottam meg a kapcsolatom, és egy boldog kapcsolatban élek azóta.

23/L

2010. márc. 25. 10:56
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Aki írta, hogy 19-20 évesek még mit sem tudnak az egészről... Én írtam a második lapon először. Az én esetemben nem csak csók volt, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az embernek lehet tapasztalata ilyen idős korban is. Én most járok 4. éve a párommal. 3 éve együtt lakunk, 1 éve albérletben. Mindketten tanulunk, és dolgozunk.
2010. márc. 25. 11:33
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Az elozo paromat csaltam, nem is egyszer, sokat bantott lelkileg, de amikor elhagytam volna, allandoan a jobbik oldalat mutatta es konyorgott. Aztan egy napon az egyik regi ismerossel osszefujt a szel... nem bantam meg! Ki is derult, de en a vegtelensegig tagadtam!

25L

2010. márc. 25. 14:11
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

az a legdurvább, hogy magamnak sem tudom megmagyarázni miért. ez már régóta érett, annak ellenére, h szeretem a páromat, és nincsenek komolyabb vitáink.

annyira elbaxott ember vagyok, hogy mindig kell valami izgalom, valami új. szánalmas, mi?

abba kell hagynom.

2010. márc. 25. 15:02
 36/42 anonim válasza:
100%

Sok hasonló válasz érkezett már,de azért én is leírom...Igen én is megcsaltam a volt páromat.Nagyon sokszor.

Fiatal voltam,és nagyon kíváncsi.Aztán jött egyetlen pillantás,és megláttam a mostani páromat.Egyből szerelem.Először csak beszélgettünk,majd minden találkozás után biztosabb voltam abban,hogy Ő az igazi.Majd jött egy pár lopott csók,amit sosem felejtek el,de szerintem Ő sem.:)

Sokat találkoztunk,mivel volt páromnak volt a főnöke.Tudom nagyon csúnya dolog volt ez tőlünk,de nem bántam meg egyetlen percet sem.A drága főnök Úrral augusztusban lesz az esküvőnk,szóval vethet rám követ mindenki,de ha nem csalom meg a volt páromat most nem lennék ilyen boldog.Lehet picit önző vagyok,de 6 éven keresztül szenvedtem,elég volt a boldogtalanságból.24/L

2010. márc. 25. 17:19
 37/42 anonim válasza:
90%

Én nem csaltam meg a párom,szakítottam vele mert már nem volt jó a kapcsolatunk.Azt nem értem és szerintem nem is fogom soha,h ha vmi nem működik vagy hiányzik a kapcsolatból azt miért kell erőltetni?Miért nem tudja a legtöbb ember kimondani ha vmi nem megy vagy már nem jó és másra vágyik.Miért kell a másikat megalázni?

És utólag én is csak azt tudom mondani:akinek nem inge ne vegye magára!

2010. márc. 25. 18:56
 38/42 anonim ***** válasza:
54%
A kérdésre jött válaszok tökéletesen megmutatják emberiség önző mivoltát....
2010. márc. 25. 20:06
 39/42 anonim ***** válasza:
84%

Sok megaláztatás és "szolgává" tett. A szeretőm most a férjem és ahogy ezt az előző v.ki írta, nincs az az aranyf@szú....

Mellette önmagam vagyok!

2010. márc. 26. 16:08
 40/42 anonim ***** válasza:
előző vok 28/N
2010. márc. 26. 16:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!