Miért csalod a párod? Kort és nemet is írjatok léci! És csak őszintén!
kalandvágyból. szégyellem, de nem bántam meg, mert amit kerestem, megtaláltam. sosem buktam le. és nem is fogok, mert van agyam. elhagyni meg főleg nem fogom, mert nem keverem össze a vágyat a szerelemmel, és életem legboldogabb 8 másodpercét a boldog élettel :)
28/n
"8 másodperc" ?
Biztos megérte.
én a mostani páromat soha nem csaltam meg és nem is fogom, az előzőt viszont 2x is. Bár "csak" csók volt a megcsalás, de nálunk az is megcsalásnak számít.
Azért tettem,mert még nagyon fiatal voltam(most se vagyok öreg) és kíváncsi, még nem éltem ki magam és csak úgy megtörtént. Jött a vágy,hogy kipróbáljam, volt benne izgalom és úgy éreztem hogy én vagyok a bombanő,mert az a srác(a "szerető") engem akar. Kaptam a bókokat meg minden és nagyon jól esett az egómnak (a párom,mivel már ugye vele voltam,eléggé leszokott a bókolásról,udvarlásról)és azt a másiktól megkaptam.Az elsőt bevallottam,mert nem bírtam a bűntudattal élni, a másodiknál meg lebuktam, mert nem voltam elég óvatos. Az akkori párom mindkettőt megbocsátotta, még együtt voltunk egy ideig, aztán vége lett. Így utólag - nem bántam meg és még arra is rájöttem,hogy nem is szerettem én annyira az akkori páromat, mint gondoltam - hisz megkockáztattam h kidobjon.
22/L
észrevettem, hogy még férfitársaim (első 3-4 válaszoló) csak röviden tömören, és adatokat írva nyilvánulnak meg, addig a nők (utolsó 3-4) hosszan és megbánóan!
ez tetszik! :DDDDDD
A vágy és szerelem nem összekeverendő - ez elgondolkodtató amúgy, nem hülyeség amit előttem írtak. Persze ezt megmagyarázni a párodnak úgysem tudnád. :p
Én egyszer csaltam meg "életem szerelmét". Egyrészt szinte semmi esély nem volt rá, másrészt viszont mind a négy olyan tényező összeállt ami lehetővé tette. A párom nem volt az országban, épp fasírtban is voltunk, volt olyan rámenős lány akiről bár nem tudtam de mindenáron le akart velem feküdni, és még egy ünnepnek hála csatak részeg is voltam. A körülményeknek hála szinte mindenki sejtette a környezetünkben mi történt csak a visszatérő párom nem. Nem bírtam elviselni a stresszt és pár napon belül bevallottam, összeomlottam. Én szakítottam vele, mondván h nem vagyok már szerelmes ami nem volt igaz, csak így éreztem fairnek, ha elveszítem. Tudom hülyén hangzik. Egy hónapig nyugtatókon éltem, és kb. fél évig teljesen impotens voltam a bűntudattól. Megbántam. Csak annyit kellet volna mondanom neki hogy sajnálom és őt szeretem de ezt nem tartottam megbocsátható dolognak így nem tettem. Saját magam szabtam meg saját korlátaimat. Utólag, 3 év távlatából jobb hogy így alakult (sok probléma volt a lánnyal, nem voltunk egymáshoz valók) csak az elválás okát sajnálom még mindig. 28/F
Az előző páromat csaltam meg a mostanival, igaz, "csak" csók volt. Nagyon szégyelltem magam (és bűntudatom van a mai napig is). A kérdésre válaszolva, hogy miért: már elég lapos volt a kapcsolatunk, és elég sok volt a konfliktus, én pedig vágytam egy kis újdonságra, izgalomra. Hát ezért. Visszagondolva már tudom, hogy mi volt az, amit rosszul csináltam a kapcsolatunkban, és azt is tudom, hogy mi kellett volna máshogy, hogy eddig ne jussunk el. Ha visszatekerhetném az időt, sok mindent másképp tennék. :(
19/L
Mert szinte nincs nemi életünk, és nem az én hibámból. Én évekig próbálkoztam, hogy változtassunk a dolgon, ő nem tett érte semmit. Most mással elégítem ki ilyen igényeimet, és nem bánom.
39/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!