Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csalod a párod? Kort és...

Miért csalod a párod? Kort és nemet is írjatok léci! És csak őszintén!

Figyelt kérdés
Akinek nem inge, ne vegye magára!
2010. márc. 24. 22:13
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
57%

a mostanin kívül (belé szerelmes vagyok), az összes elözöt csaltam sokmindenkivel (nem szex "csak" csók). És nemhogy büntudatom nem volt, még élveztem is, mert nem szerettem öket. Csak voltak. 2-3 hét után mindegyik idegesített. És mindig jött utánuk egy következö akivel összejöttem. Most sem bánom, sokat tapasztaltam, kiéltem magam és most azzal vagyok akit ténylegesen szeretek.

22/L

2010. márc. 25. 06:13
 22/42 anonim ***** válasza:
66%

de jó, 19 és 20 évesek nyilatkoznak, hogy eggy csók volt a megcsalás, még fogalmuk sincsen milyen az igazi kapcsolat...)

de aranyosak...

2010. márc. 25. 07:01
 23/42 anonim ***** válasza:
51%
6:13 te nagy ... lehettél és a tini évek alatt, csak nehogy visszaüssön az életben, pedig hidd el egyszer mindent visszaad a sors...
2010. márc. 25. 07:03
 24/42 anonim ***** válasza:
71%

49 éves nő vagyok. 25 éve vagyok férjnél és 13 éve van barátom.

Hogy miért? Mert a barátom nemcsak testileg, de lelkileg is ki tud elégíteni.

2010. márc. 25. 08:05
 25/42 anonim ***** válasza:
80%

Én akkor csaltam meg a párom, amikor egy év után felvetette az összeköltözést és esetleg még többet is. Rám jött ez a - mostanában divatos - nem éltem ki magam-érzés, egy hétig nem voltam hajlandó vele találkozni, ezalatt voltam négy sráccal is. Megdöbbentő volt, hogy egyikükkel sem jó a szex, mert mindig a párom jár a fejemben, ezért hagytam az egészet, a páromnak bevallottam, mit tettem, onnantól "huzakodtunk" egy fél évet, szakítottunk, újra összejöttünk, megcsalt, szakítottunk, újra összejöttünk, de akkor már össze is költöztünk, azóta is együtt élünk és szeretjük egymást.

Nem tudom, miért csaltam meg, arra tudok tippelni, hogy egyszerűen féltem az elköteleződéstől. Szerencsés vagyok, hogy egy - amúgy nagyon jó - kapcsolatot nem tettem ezzel véglegesen tönkre.

2010. márc. 25. 08:18
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja, 21/L
2010. márc. 25. 08:19
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Exemet csaltam a mostani párommal (mostanit nem csalnám meg, mert szeret és kimutatja én viszont szeretem), mert több évnyi házasság után elhanyagolt, testileg-lelkileg. Mikor ténylegesen megcsaltam, akkor testi kapcsolatunk már másfél éve nem volt a ő visszautasítása miatt. Gyengédségre, szeretetere, társra vágytam.

37/N

2010. márc. 25. 08:57
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Megcsaltam,mert ezt érdemelte.A család kellett neki,de a velejárók már nem.A gyerekeim boldoggá tettek,de a férjem nem.A kedves szavakat,a megértést másnál kerestem.NEM BÁNTAM MEG!!!Szerintem akkor megy félre az ember,ha nem teljes a párkapcsolata.A mostanin kapcsolatomnál eszembe se jutna,hogy félrelépjek minden ok,pedig már 10 éve együtt vagyunk.40/N
2010. márc. 25. 09:12
 29/42 anonim ***** válasza:
52%
20éves lány vagyok és 3 éve vagyok a párommal, 2 éve együtt is élünk. én eléggé tudom mi az igazi kapcsolat. ő nyugodt természetű, én egy vihar vagyok. amíg nagy volt a szerelem, addig nem csaltam meg, de amint elkezdett múlni nekem már nem volt elég. szeretem a párom, el sem tudnám képzelni hogy úgy jöjjek haza ő nincs itthon. ettől még kell éreznem a szabadságom. mielőtt bekattantam volna megtettem és utána teljesen jó volt minden idehaza. nem éreztem bezártságot, semmit. egyszerűen ilyen vagyok, nem tehetek róla. nem buktam le, annál több eszem van, de később elmondtam a páromnak. nem volt mérges, inkább bevallotta hogy 23 éves lévén még ő is élne kicsit. boldog párt alkotunk, közös az életünk, de adunk egymásnak szabadságot, elég sokat. nem akarok 30 évesen arra ébredni, hogy egy kiégett kapcsolatban vagyok a kiégett nő. nekünk ez így nagyon jó, élvezzük az életet.
2010. márc. 25. 09:15
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy srác, aki régóta tetszett. Mindig nemet, mondtam. Attól függetlenül, hogy már nem voltam annyira oda a páromért, úgy éreztem nem tudnék a szemébe nézni. Aztán kiderült, hogy megcsalt. Akkor igent mondtam és jó is volt. Ne gondoljátok, hogy bosszú volt, ha nem lett volna a párom, akkor természetesen összejöttem volna vele. Akkor 25 éves voltam. Most férjnél vagyok 42 éves, és attól függetlenül, hogy már elmúlt a lobogó tűz, nincs az az aranyf@szú férfi aki miatt bánatot okoznék Neki és kockáztatnám a közös életünket.
2010. márc. 25. 09:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!