Miért csalod a párod? Kort és nemet is írjatok léci! És csak őszintén!
a mostanin kívül (belé szerelmes vagyok), az összes elözöt csaltam sokmindenkivel (nem szex "csak" csók). És nemhogy büntudatom nem volt, még élveztem is, mert nem szerettem öket. Csak voltak. 2-3 hét után mindegyik idegesített. És mindig jött utánuk egy következö akivel összejöttem. Most sem bánom, sokat tapasztaltam, kiéltem magam és most azzal vagyok akit ténylegesen szeretek.
22/L
de jó, 19 és 20 évesek nyilatkoznak, hogy eggy csók volt a megcsalás, még fogalmuk sincsen milyen az igazi kapcsolat...)
de aranyosak...
49 éves nő vagyok. 25 éve vagyok férjnél és 13 éve van barátom.
Hogy miért? Mert a barátom nemcsak testileg, de lelkileg is ki tud elégíteni.
Én akkor csaltam meg a párom, amikor egy év után felvetette az összeköltözést és esetleg még többet is. Rám jött ez a - mostanában divatos - nem éltem ki magam-érzés, egy hétig nem voltam hajlandó vele találkozni, ezalatt voltam négy sráccal is. Megdöbbentő volt, hogy egyikükkel sem jó a szex, mert mindig a párom jár a fejemben, ezért hagytam az egészet, a páromnak bevallottam, mit tettem, onnantól "huzakodtunk" egy fél évet, szakítottunk, újra összejöttünk, megcsalt, szakítottunk, újra összejöttünk, de akkor már össze is költöztünk, azóta is együtt élünk és szeretjük egymást.
Nem tudom, miért csaltam meg, arra tudok tippelni, hogy egyszerűen féltem az elköteleződéstől. Szerencsés vagyok, hogy egy - amúgy nagyon jó - kapcsolatot nem tettem ezzel véglegesen tönkre.
Exemet csaltam a mostani párommal (mostanit nem csalnám meg, mert szeret és kimutatja én viszont szeretem), mert több évnyi házasság után elhanyagolt, testileg-lelkileg. Mikor ténylegesen megcsaltam, akkor testi kapcsolatunk már másfél éve nem volt a ő visszautasítása miatt. Gyengédségre, szeretetere, társra vágytam.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!